Mest Alternativer til PowerPoint

Mest Alternativer til PowerPoint


Ordet "presentasjon" er sannsynligvis synonymt med PowerPoint, Microsoft lysbildefremvisning killer app, på kontorer og i styrerom over hele landet. Likevel flere alternativer finnes det alternativer som spenner fra grunnleggende lysbildeserier til animasjonseffekter som blåser gårsdagens lysbilde fade-ins og zooming tekst rett ut av vannet. De fleste er tilgjengelig gratis på nettet, med førsteklasses muligheter for avanserte funksjoner.

Prezi: Flyt og Beyond

En av de mest slående aspektene av Prezi presentasjon programvare er dens evne til å sømløst flytte fra ett lysbilde til et annet. Rotasjon, zoom og bane effekter gi presentasjoner en væskestrøm, ved hjelp av animasjon i stedet for overgangen fra en statisk lysbilde til et annet. Verktøyene for å lage en presentasjon er intuitive. Investerer en time eller to i tutorials bør lære deg det meste av det du trenger å vite for å lage noe fantastisk. Prezi inkluderer nybegynnere og avanserte tutorials og tilbyr en ukentlig trening webseminar. Alt er gjort på nettleseren, slik at du kan lage din presentasjon på en datamaskin, og deretter spille den fra hvor som helst du har tilgang til Internett, inkludert en iPad med Prezi App. Frakoblet tilgang ved hjelp av Prezi Desktop er tilgjengelig med betalt abonnement og arbeider med Adobe Air. Ulempen med Prezi er at du trenger et betalt abonnement hvis du ønsker å holde presentasjoner privat.

Å ha en Blast med Sliderocket

Et alternativ til Prezi som også gir deg verktøy til å lage flytende lysbildeoverganger er Rocket. Som Prezi, har du valget mellom en grunnleggende gratis konto eller et betalt månedlig abonnement. I motsetning til Prezi, kan du holde presentasjoner privat med en gratis konto. Hvis du ønsker å bruke dine presentasjoner offline eller eksportere dem til datamaskinen, som Flash SWF eller FLV-filer, må du ha en betalt abonnement, som koster $ 24 per måned. Forvent å tilbringe et par timer på å se videoer og spille med mange alternativer hvis du har tenkt å få mest mulig ut av Sliderocket. Hvis du er i en hast for å komme i gang, kan du begynne ved å importere din egen PowerPoint-fil, et PDF-dokument eller en fil du opprettet i Google Dokumenter. Sliderocket gir også et bredt utvalg av maler til å begynne med.

Google Presentasjoner: Easy Access, lett å bruke

Alle med en gratis Google-konto - du har en hvis du har Gmail, Google+, AdSense Analytics eller en annen Google-tjeneste - som allerede har tilgang til Googles PPT slideshow presentasjoner i Google Dokumenter og Google Disk. Denne tjenesten er svært brukervennlig, selv om funksjonene er ikke så rike som de av noen andre webbaserte slideshow-creation nettsteder. Hvis du er en erfaren Power Point aficionado, kan du plukke opp det grunnleggende i mindre enn et minutt. Klikk på Opprett-knappen, velg Presentasjoner, velg et tema og du blir møtt med en velkjent to-box tomt lysbilde: en for tittelen og en for teksten. Som du forventer, kan du legge former, linjer, flere tekstbokser og bilder. Når du er ferdig kan du åpne filen på nettet, eller laste den ned som en PPT-fil til skrivebordet ditt.

SlideSnack: HTML5 på farten

For presentasjoner gjort helt i HTML5, er et annet populært alternativ SlideSnack, en del av SnackTools online produktivitet suite. Presentasjoner kan deles på de fleste sosiale medier nettsteder og innebygd i blogger. Faktisk har SnackTools over 14.000 fans på Facebook alene. HTML5 er den nyeste versjonen av samme Hypertext Markup Language som brukes på de fleste nettsteder. I motsetning til tidligere versjoner, det kan du gjøre animasjon, embed lyd og lage interaktivt innhold. I motsetning til Flash, Adobe teknologien som brukes på mange video- og animasjonssider, er det støttes av alle nettbrett og smarttelefoner, inkludert Apple-produkter. Du kan laste opp presentasjoner fra datamaskinen, inkludert PDF-filer, eller lage dem på nettet ved hjelp av noen av de mange maler. SlideSnack også lar deg ta opp lyd og har en opsjon på å laste opp presentasjoner til YouTube. Som de fleste online presentasjon tjenester, SnackTools tilbyr gratis grunnleggende verktøy og førsteklasses verktøy for en månedlig avgift.

Microsoft SkyDrive: PowerPoint for dem uten PowerPoint

Hvis du leter etter en PowerPoint alternativ som ikke krever å ta seg tid til å lære nye verktøy og gå gjennom opplæring, vurdere Microsofts semi-alternativ alternativ: en grunnleggende versjon av sin egen PowerPoint. Hvis du ikke er enig i at SkyDrive PowerPoint er virkelig et alternativ til PowerPoint, husk at det er gratis og krever ikke å installere noe programvare på datamaskinen. Alt du trenger er en gratis Microsoft-konto. Hvis du har Hotmail, for eksempel, er tilgang bare et par museklikk unna. Du kan importere PowerPoint-filer fra datamaskinen og eksportere presentasjoner opprettet i SkyDrive som PPT-filer. Selv om denne versjonen kan ha færre funksjoner enn full software, tilbyr det ca 50 temaer, et bredt utvalg av skrifttyper, og evnen til å sette inn bilder og bruke utklipp.