Tester for å redusere bil forsikring

Ingen liker å betale for bilforsikring. Med en fersk undersøkelse fra carinsurance.com viser gjennomsnittlig familie betaler litt over $ 1900 per år, er det fornuftig å gjøre alt du kan for å redusere deg bil forsikring priser. En måte å kutte premie kan være å ta en online test. Mange forsikringsselskaper tilbyr rabatter til personer som klarer å passere online driving kurs.

Tar et nettbasert kurs

De fleste online-kurs som tilbys er oppfriskningskurs i defensiv kjøring. Deltakerne logge på for å sette seg selv i et simulert kjøremiljø. Ulike kjøresituasjoner presenteres som tester brukerens kunnskaper og ferdigheter.

Etter å ha fullført kurset, bilistene får en rabatt på mellom 5 til 15 prosent, og rabatter er vanligvis brukt i tre år. At besparelser kan beløpe seg til $ 855 over tre år for den gjennomsnittlige amerikanske familien. Selv med den typiske online klasse koster rundt $ 50, er du fortsatt langt foran spillet.

Ikke alle stater har vedtatt lover som åpner for reduksjon i ratene for de som tar de nettbaserte kurs. Men noen forsikring bærere lar sine politiske eierne å ta kurset, og får en "god sjåfør" rabatt.

For å finne ut om staten tilbyr en online driving kurs, ta kontakt med statens Department of Motor Vehicles eller sekretæren for forsikring.

andre fordeler

I tillegg til en reduksjon i auto forsikringspremie, online kurs brukes i enkelte stater som en måte å redusere bøter eller kutte poeng for å flytte et forhold, eller har billetter avvist. Disse brudd kan føre til en økning i forsikringspremien, så å ha dem redusert eller oppsagt kan forhindre at prisene økte.

Ikke bare kan disse kursene redusere din forsikringspremie, de er en utmerket påminnelse om gode og defensiv-kjøreatferd. For de som ikke har tatt en førerprøve i 30 til 40 år, er et oppfriskningskurs ikke en dårlig idé. For eksempel, mange år siden bilister ble lært å holde hendene på rattet på 10 o'clock og klokken to stillinger. Det er ikke lenger tilfelle, sier Dan Van Tessel, American Automobile Association er (AAA) leder av sjåføropplæringsprogrammer. "Anbefalingen er å holde hendene på 8 og 4, eller 9 og 3," sa han. Disse typer små endringer kan gjøre en forskjell, og er vanskelige å passere langs til allmennkjøreheten. Online kurs tilbyr muligheten til å få ord ut på sikrere kjøring teknikker.