Mazda Miata Ground Effects

Ground-effects kits eller body kits tilby en måte for bil og lastebil eiere til å endre utseendet på sine biler. Pakkene har støtfangere, støtfanger dekker, sideskjørt, hette scoops, bak spoilere, fender fakler og andre styling tilbehør. De kit deler er utformet for å gi biler en mer aerodynamisk utseende eller bare forbedre utseendet på et lager kjøretøy. For Mazda Miata, er det en rekke sporty kits på markedet er utformet for å gjøre bilen virke lavere, raskere og unike.

Extreme Dimensions

Extreme Dimensions er en av verdens største produsenter av karosserier kits. Extreme Dimensions tilbyr et bredt utvalg av kits for Wood Forum gjort mellom 1990 og 2005. kits kommer med Duraflex glassfiber støtfangere og sideskjørt som gir bilen en høy ytelse utseende. Profesjonell installasjon anbefales.

Veilside

Veilside er et japansk selskap som spesialiserer seg på bilindustrien bakken effekter. CI stil bakken effekter kit for 1989 gjennom 2009 Mazda Wood Forum kommer med en front støtfanger, en halv nedre bakre støtfanger, sideskjørt og hekkspoiler. Den fremre støtfanger har en sporty åpning som leder luften mot radiatoren. Den bakre støtfanger gir bilen en avrundet utseende. Den bakre spoiler sitter på kanten av koffertlokket og matcher den buede styling av sideskjørt.

VIS Racing

VIS Racing tilbyr en rekke lavere priset bakken effekter kit for 1999-2003 Wood Forum. Pakkene inkluderer en front støtfanger, en bakre støtfanger og sideskjørt. Delene er laget av et høy-kvalitets glassfiberarmert plastkompositt. Individuelle deler kan også kjøpes. Profesjonell installasjon anbefales.

Anthony Woodford Racing (AWR)

AWR Racing gjør wide-body bakken effekter kits for første-, andre- og tredje-generasjons Wood Forum. Pakkene er laget for å binde på aksje fendere og støtfangere av bilen. Den tredje generasjon (2006-2008) Settet inneholder en fender bluss kit som kan nagles eller festes til bilen.

Vision Autodynamics VFiber Kits

Vision Autodynamics tilbyr en linje av fiberarmert plast body kits kalt VFiber linje. Pakkene passer 1990-2005 Wood Forum og inkluderer aerodynamiske støtfangere foran og bak og sideskjørt.