Hvordan få koder fra en 1994 Chevy Camaro

Hvis du ønsker å utføre dine egne reparasjoner på 1994 Chevrolet Camaro, trenger du en måte å diagnostisere bilens problemer. Den 94 Camaro har en On Board Diagnostic (OBD) system som er designet for å gi deg informasjon som hjelper deg med å finne kilden til problemer med bil. Innhenting av opplysninger fra OBD system er en enkel oppgave, men det krever en kostbar håndholdt leser.

Bruksanvisning

1 Finn den 12 pin OBD-I-leser port under dashbordet på førersiden, rett til venstre for rattstammen.

2 Plugg OBD-I leserens kabel i porten. Kabelen vil bare passe i en retning, så ikke tving den inn i porten hvis det synes ikke å passe.

3 Sett nøkkelen i tenningen og vri den bakover ett klikk.

4 Slå på OBD-I-leser. Den vil sette og skann Camaro datamaskin for å få diagnosekoder. Leseren vil da vise disse kodene på skjermen sin.

5 Slå opp kodene i din Camaro brukerhåndboken for å diagnostisere bilens problemer.

Hint

  • New OBD-I leserne selge for rundt $ 200 som i 2010, men du kan noen ganger finne tilbud på disse leserne på auksjonssider som eBay, Bidz og PropertyRoom.
  • 1994 og 1995 modell år representert en crossover fra OBD-I til OBD-II-systemene, slik at modellene er ikke konsistente. Noen lar deg lese kodene ved å sette inn en binders mellom A- og B-pins (De to pinnene lengst til høyre på øverste rad) og telle hvor mange ganger "Check engine" lyset blinker. Denne strategien fungerer ikke på 1994 Chevy Camaro.
  • Ikke snu bilen på før du kobler til OBD-I-leser. Å gjøre dette skaper en fare for skade på bilens datasystem.