LG Phone Feilsøking

LG Electronics MobileComm, produsent av LG mobiltelefoner, er en av de ledende produsentene av spesialitet telefoner i USA-markedet. The LG telefoner er stilig og har mange funksjoner som ikke er tilgjengelige i andre forbruker telefoner. Som alle deler av teknologien, det er sporadisk glitches.

Cold Boot

Det første skrittet for å diagnostisere og feilsøke LG telefonen (som de fleste telefoner) er å slå telefonen helt av. Etter at du har slått av telefonen, la den være avslått i minst 60 sekunder slik at tilfeldig innebygd minne (ROM) har tid til å tømme helt ut. Slå telefonen på igjen, og det vil laste med standard oppstart. Dette vil typisk løse de fleste grunnleggende programvareproblemer.

batteri~~POS=TRUNC Reset

Telefonen kan ha en dårlig søknad, overdreven minnelekkasje eller lignende problem. Hvis kaldstart ikke hjelpe, er neste skritt å stenge av telefonen, og ta ut batteriet fra baksiden, samt lagringskortet (utvid kortet du lagre musikk og bilder på). Etter å ha fjernet disse, tillate 3 minutter for random access memory (RAM) for å fjerne, og deretter installere batteriet (samtidig la lagringskortet ut), og slå på telefonen. Hvis dette løste problemet, kan du deretter installere lagringskortet.

Factory Reset

En fabrikktilbakestilling er det siste trinnet for å ta før du går tilbake telefonen til LG eller dets telefonen bærere for reparasjoner. Dette trinnet kluter alle data ikke er kodet til firmware, så sørg for å sikkerhetskopiere kontaktlisten til lagringskortet (eller i tilfelle av Sprint og TMobile, de lagrer disse dataene for deg på nettet). Under Innstillinger> Avansert> Oppsett> Gjenopprett fabrikkinnstillinger, velger du "Ja", og deretter fortelle det du vil bli bedt om å bekrefte din intensjon. Telefonen vil tilbakestille to til tre ganger, og da vil laste fabrikkinnstillingene. For de vanligste problemene som tilkobling og lock ups, vil dette reparere dem. Hvis det fremdeles er feil, så mest sannsynlig er det en maskinvarefeil, og du vil trenge for å returnere telefonen til produsenten for service.