Keramiske Hardline koaksial Verktøy

Keramiske Hardline koaksial Verktøy


En koaksial eller koaksialkabel er en kobberkabel som brukes i kommunikasjon og TV-systemer; en hard linje koaksialkabel er vanligvis brukes i enten radio eller fjernsyns kommunikasjon. Den harde linjen koaksialkabel har et belegg som beskytter mot vær og vind, og det ofte har keramiske kontakter. Du må bruke de riktige verktøyene når stripping og koble disse kablene til kontaktene for å unngå å skade kabelen.

stripper

Hvis du trenger å legge til en ny kobling til coax-kabel, må du først ta av det ytterste laget. En koaksialkabel har et kobber indre leder innkapslet i et isolerende lag og et ytre lag. Kle av dette ytterste laget uten å skade de indre to lag. En coax stripper ofte ser ut som en tape dispenser med en runde enden, hvor du holder på stripper. Den andre enden inneholder et kvadratisk tverrsnitt med en liten åpning. Du kan også kjøpe strippere som fungerer ligner saks; disse strippere har en firkantet hode med en liten, rund åpning. Du betjene disse to strippere samme. Plasser kabelen i midten av plassen hodet, og klem håndtaket mens du trekker kabelen gjennom den.

crimper

En crimper ligner nebbtang, og det gjør at du kan koble kabelen til kontakten uten å skade noen av dem. Det fungerer på en saks-aktig måte; du klemmer på verktøyets håndtak inntil de to seksjonene holde sammen. Bare gjelder nok press for å sikre de to delene uten å knuse dem. Plassere hodet på crimper nær enden av kabelen, ikke på toppen av koplingsstykket i seg selv.

kompresjon

En komprimering verktøyet er lik en krympeverktøy, bortsett fra at du bare bruke det med komprimering inventar. En kompresjons passende er en type av metall-kontakt. Kompresjonen Verktøyet har to håndtak og en åpning i ett av håndtakene. Skyv kontakten og kabelen inn i åpningen og presse håndtakene for å koble sammen de to delene.

kabel Wrench

Den koaksialkabel umbrakonøkkel hjelper deg med å løse løse forbindelser. Dette skiftenøkkel har vanligvis en liten ring festet til toppen av det slik at du kan vri skiftenøkkel. Toppen av skiftenøkkel er rund og har en lang, sirkulær akselen. Den ene siden av skiftenøkkel er åpen, og du skyver kabelen og kontakten inn i åpningen. Vri kontakten til det er stramt nok.