Hvordan bygge billig Kit Cars

Hvordan bygge billig Kit Cars


Bygge kit cars er en morsom og spennende hobby. Det gjør at bilentusiaster til å nyte sjeldne bildeler modeller for en brøkdel av hva en opprinnelig ville koste. I tillegg kan entusiaster bli kreativ med deres visjon ved å mikse og matche ulike bil alternativer. Å velge riktig modell og kit produsent er viktig for å holde kostnadene nede og gir deg muligheten til å nyte hobbyen uten å bryte bank.

Bruksanvisning

1 Start med å utforske anerkjente selskaper som vil gi instruksjoner og støtte. Sylva, Vindicator Biler og Kit Cars er alle eksempler på produsenter som tilbyr rimelige modeller å velge mellom. Når du bestemmer hvilken type kit bil du har tenkt å montere, du er bare begrenset av fantasien.

2 Bestill din kit bil. Ved ankomst av delene, kjøpe motor, girkasse og hjuloppheng. Gå gjennom instruksjonene som følger med settet bilen som andre deler kan være nødvendig for å bygge. Finn en stor overbygget område å arbeide, slik at du får plass til å organisere og sette sammen delene og arbeidet vil være beskyttet mot regn og snø.

3 Støtt rammen på bukker for å gå over den med en stålbørste for å utrydde og glatt noen skarpe kanter. Den stålbørste tjener et dobbelt formål som det bidrar til å gjøre rammen glans og klar for konkurranse viser. Spray maling rammen før du installerer forstillingskomponenter og integrere den nedre kontroll arm til forsiden travers. Følg denne opp ved å deretter installere den øvre kontroll arm.

4 Finn noen til å hjelpe deg med våren og sjokk installasjon da dette kan være den farligste trinn i prosessen. Installer spindel, tannstang før han flyttet til den bakre enden av settet bilen for å gjenta prosessen.

5 Test kritiske bremse- og drivstoffslanger for å sikre et rent utseende, og at det ikke er knekk på systemet. Monter hovedbremsesylinder og booster til rammen fulgt av bremsene foran, bak bremser og nødbrems.

6 Fest hjulene før du kobler til drivstoffslanger, tank og tankmåler. Rattet og alle tilhørende mekanismer bør legges ved.

7 Bestem hvilken motor som skal installeres. Hvis du velger å kjøpe en smogged motor, sørg for at den ble produsert etter 1974. Alt laget før denne dato ikke er smogged. For å hjelpe deg å avgjøre, ta kontakt med din lokale avdeling av Motor Vehicles om regler og forskrifter for slike motorer, og om anti-smog utstyr vil være nødvendig.

8 Rett forhjulene og montere kroppen over skjelettet av modellen. Ta ekstra forholdsregler i å utføre dette trinnet ved å ansette hjelp av en venn. Når kroppen har blitt montert, glatt det ut ved å pusse det før male det og sette på den siste finpussen.

Hint

  • For ytterligere hjelp, er Gate Beasts et kit bil selskap som gir kundesupport for å hjelpe deg med å bygge din kit bil. Deres telefonnummer er 1-888-888-6645.