Kan jeg spille Netflix Gjennom en Ethernet til Min Comcast DVR?

Kan jeg spille Netflix Gjennom en Ethernet til Min Comcast DVR?


Comcast digital-TV og Netflix streaming video tjenester bredbånd Internett til å levere sitt innhold, men Comcast gitt DVR enheten støtter ikke Netflix. Comcast brukere som ønsker å se Netflix via deres Comcast bredbånd kan gjøre det ved hjelp av en Netflix-enhet som støttes.

Set Top Device

En rekke dedikerte, set-top-media enheter støtter Netflix streaming video. Blant disse inkluderer Roku, D-Link Boxee, Logitech Revue, Apple TV og Tivo. Hvis du er ute etter en Netflix-kompatibel enhet som også tilbyr video-opptak, er det Tivo det eneste alternativet blant disse som også er en DVR. En fordel med en set-top-boks, er at de fleste er veldig enkelt å sette opp hvis du ikke er teknisk kunnskapsrike. De pleier også å være liten og diskret i et hjem underholdningssenter.

Internett-tilkoblede TV

Noen HDTVer har media streaming funksjonalitet innebygd i. Store HDTV-produsenter, inkludert Haier, LG, Toshiba og Visio, alle har Internett-tilkoblede HDTV-modeller. Ikke alle HDTVer er Internet stand så før du kjøper en HDTV for bruk som en Netflix-enhet, se etter produktdokumentasjonen som er koblet til Internett, og også støtter Netflix-tjenesten. Internett HDTVer har ikke DVR evner.

spillkonsoller

Netflix streaming video-tjenesten er tilgjengelig på den nåværende generasjonen av spillkonsoller: Sony PlayStation 3, Microsoft Xbox 360 og Nintendo Wii på utgivelsestidspunktet. Mens streaming er tilgjengelig med alle tre konsollene, få tilgang til Netflix applikasjons forskjellig. For eksempel Netflix er tilgjengelig som en gratis app, kan lastes ned fra nettbutikker konsollens men Microsoft Xbox 360 krever at du har en Xbox Live Gold-nivå for å kunne bruke Netflix-tjenesten, som er en ekstra månedlig kostnad. Spillkonsoller har ikke DVR evner.

Home Theater PC

Et annet alternativ for å se Netflix på TV er å koble opp en datamaskin til TVen. Hjemmekino datamaskiner for Netflix må kjøre Windows eller Mac OS X som Linux-baserte maskiner kan ikke kjøre Microsoft Silverlight plugin kreves for Netflix streaming video. Netflix anbefaler minst Windows XP Service Pack 2 med 1,2 GHz prosessor og 512 MB RAM, Macintosh-baserte datamaskiner må Intel-basert, med 1 GB RAM, med OS X 10.4.11 eller bedre. Du kan endre en hjemmekino datamaskin for å inkludere en DVR med installasjon av en TV-tuner-kort og personlig video-opptak programvare.