Hvordan Sett Subs i en bil

Installere subwoofere i bilen er noe som må gjøres på riktig måte slik at sub-woofer ikke vil gli rundt mens du kjører og forårsake skade på sub, forsterker eller annen eiendom i bagasjerommet. Den sub-woofer boks vil bli montert på metallramme av bilen bagasjerommet for å sikre at boksen ikke beveger seg. Du kommer til å trenge noen grunnleggende verktøy og komponenter som du kan plukke opp på din lokale jernvarehandel.

Bruksanvisning

1 Åpne bagasjerommet på bilen og trekke teppet fôr tilbake utsette metallrammen på stammen. Plasser sub-woofer boks der du ønsker det.

2 Plasser en L braketten på den ene siden av sub-boksen og bruke drill og litt for å kjøre en skrue gjennom monteringshullet på L braketten og inn i siden av boksen. Pass på at den bøyde delen av L braketten er i flukt med kanten av sekstenmeteren. Gjenta for motsatt side av sekstenmeteren.

3 Bor et lite hull gjennom monteringshullet på L braketten inn i metallrammen på bilens bagasjerommet. Gjenta for motsatt side. Plukk opp boksen og erstatte teppet til gulvet i bagasjerommet.

4 Plasser boksen på stammen gulvet på samme sted som før. Ved hjelp av kraften drill og borekronen, kjører en liten skrue gjennom monteringshullene på L parentes for å feste boksen til rammen av bilens bagasjerommet.

Hint

  • Hver bil er forskjellig, så du må komme under bilens bagasjerommet og sørg for at når du borer hullene i rammen, trenger du ikke treffer eller skade en komponent på undersiden av bilen som gasstanken, ledninger eller slanger.