Kan Dual kameraer brukes til Facetime?

Kan Dual kameraer brukes til Facetime?


Doble kameraer på din iPhone eller iPad gir deg muligheten til å ta bilder eller filme fra forsiden av enheten eller ryggen. Med Facetime, video chatter med venner og familie blir enda mer interaktiv ved hjelp av de to kameraene. Apple, som gjør iPhone og iPad, gjør bytte mellom de to kameraene lett mens du chatter via Facetime.

Hvorfor Dual kameraer?

IPhone foran kamera funksjon - som Apple ikke inkluderte i den opprinnelige iPad, men legges til iPad 2 - lar deg ta bilder eller video av deg selv uten å bekymre deg om du er i rammen ved å la deg se deg selv på skjerm på forsiden av enheten. Selv om du kan bruke den bakre kamera for Facetime-samtaler, bilder og videoer, er det lettere å bruke front når du tar bilder eller videoer av deg selv. Når du ønsker å ta bilder eller video av hva som er foran deg i stedet for deg selv, bruke den bakre kameraet.

Ansiktstid

Med iPhone 4, kommer Facetime standard uten behov for å laste ned programmet. Det er best egnet for 4G-nett for sømløs videosamtaler. Applikasjonen viser deg leve, fullskjerms video av den personen du chatter, og det minimerer videoen til et lite bilde-i-bilde nederst på skjermen. Dette gjør at du kan se videoen du sender samtidig du se innkommende video. Med iPhone 4, kan du enten invitere en venn til å chatte via Facetime for å starte en chat eller bytte til Facetime i løpet av en vanlig taleanrop. Din venn må også ha Facetime på enheten henne til å ta imot invitasjonen til å chatte. Programmet fungerer med enheten i liggende eller stående posisjon.

Hvorfor Dual kameraer?

De fleste Facetime samtaler er bare to personer som rekvisitt opp sine iPhones eller iPads og se hverandre mens de snakker. Dette kan være mødre med døtre borte på college eller familiemedlemmer som bor i en annen stat. Det kan også være best venner hjem på kvelden etter portforbud som bare ønsker å ta opp kontakten med hverandre. Men kameraet på baksiden gir mulighet til å dele hva som skjer rundt deg i tillegg til å vise ansiktet ditt i videoen feed. Aktiver kameraet på baksiden for å vise personen du ringer hvor du er og hva du ser, for eksempel et fint antrekk på kjøpesenteret, noen dumme folk utenfor en restaurant eller en potensiell date du nettopp oppdaget dykke inn i nabolaget ditt basseng.

Hvordan bruke Dual kameraer

Bytte mellom kameraene mens du bruker Facetime er enkelt. Når du starter Facetime, brukes til foran kameraet. For å slå under samtalen, trykk på ikonet på skjermen som ser ut som et kamera med runde piler omkranser den. Første gang du trykker, aktiverer det kameraet på baksiden. Hvis du vil bytte tilbake til å la vennen din se ansiktet ditt igjen, trykk på samme ikonet.