Kan du ta et SIM-kort ut av en telefon og sette det inn i en annen?

Kan du ta et SIM-kort ut av en telefon og sette det inn i en annen?


Når det gjelder tid til å oppgradere til en ny mobiltelefon, kan det være smertefullt å skrive ned alle dine viktige kontaktinformasjon. Takk til SIM-kort teknologi, er alt du trenger å gjøre ta ut SIM-kortet og plassere den i din nye mobiltelefon. Telefonen boken vil overføre nesten umiddelbart, og du trenger ikke å bruke tiden måtte skrive navn og numre i en ny telefon.

SIM-kort

En Subscriber Identity Module -kort er et lite stykke plast som har en innebygd microchip. Selv om lagringsmediet er liten, og tilbyr opp til 128KB ledig minne. Ifølge AT & T, SIM-kortet fungerer også som en slags fasit. Uten et SIM-kort installert i din Global System for Mobile kommunikasjoner enhet, vil telefonen bare være i stand til å gjøre 911 nødanrop.

Installere og avinstallere SIM-kort

Selv om hver mobiltelefon er litt annerledes, er de fleste SIM-kort-porter plassert på samme sted som telefonens batteri. Slik installerer du et SIM-kort, du bare plassere den chip-side-ned i sin port. For å fjerne den, skyve den ut igjen. Tar ut et SIM-kort eller setter den inn i en telefon bør ikke ta mye arbeid; du kan sannsynligvis flytte den med bare et par fingre. Noen mobiltelefon-modeller krever at du bruker et lite SIM-kort fjerning verktøy for å trekke kortet eller en bøyd binders til å trekke ut skuffen der den er lagret. Når du er i tvil, bør du ha en profesjonell fjerne og installere SIM-kortet for å unngå skade på kortet eller telefonen.

Forhåndsbetalt SIM-kort

SIM-kort er også brukt av forhåndsbetalt mobiltelefon operatører, slik at en bruker til å kjøpe et forhåndsbestemt antall cellphone minutter. Kent Herman, førsteamanuensis redaktør for CNET, påpeker at de som reiser mye kan ha nytte mye fra denne fasett av SIM-kortet evne. I stedet for å bli låst inn i en ut-av-statlige retningsnummer og risikere økte kostnader, vil et forhåndsbetalt SIM-kort tillater deg å ha et lokalt nummer uansett hvor du er.

datasikkerhet

Du kan beskytte dine data fra nysgjerrige øyne ved å dra nytte av SIM-kortets PIN-lås evne. Hvis du gjør bruk av denne funksjonen, vil telefonboken og kontakter være tilgjengelig bare av folk som kjenner PIN-koden.

SIM Card Readers

Mange mobiltelefon butikker har en del av utstyret som kalles et SIM-kortleser. Denne maskinen lar teknikere til å lese og skrive SIM-kort informasjon uten å ha kortet i en mobiltelefon. For eksempel, hvis en arbeidstaker på en mobiltelefon butikk må, han kan bare kopiere kundens telefonboken fra ett SIM-kort til en annen.