Slik aktiverer og deaktiverer Ulike bakgrunner på en iPhone

Slik aktiverer og deaktiverer Ulike bakgrunner på en iPhone


Av alle de måtene du kan tilpasse iPhone som passer din stil og livsstil, hvordan du pryde sine skjermer er det mest oppsiktsvekkende. Med noen få trykk i Innstillinger app, kan du endre skjermbakgrunn raskt, flytter fra personlig til profesjonelle eller enkle å prangende på et blunk. Uansett humør eller preferanser, har du valg - mange av dem - starter med iPhone standardbakgrunns tilbud og lagret stash bilder.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Settings" app på startskjermen for å vise skjermbildet for innstillinger.

2 Trykk "Brightness & Wallpaper.» To bilder vises i Bakgrunn-delen. Bildet til venstre er bakgrunnen som i dag vises når iPhone er låst. Den ene på høyre er bildet som sitter bak appene på startskjermene. Trykk én.

3 Trykk på "Bakgrunn" for å vise lager bilder som du kan bruke som skjermbakgrunn på din iPhone. Apple gir nesten to dusin i det hele tatt. Velg opptil to av dem - en for låst skjerm og en annen for startskjermene.

4 Trykk på "Back" -knappen og velg "Camera Roll" i stedet - eller noen av de fotosamlinger oppført under det - for å velge mer kjente bakgrunnsbilder. Hvis du bærer en masse bilder, og deretter velge bare ett eller to bilder kan virke utfordrende. Husk at dine skjermbakgrunn kan endres ofte. Du kan gi hver slående, hjertevarme eller morsomt bilde en sjanse til å kommandere dine iPhone-skjermer.

5 Trykk på miniatyrbildet for første foretrukne bilde. Hvis det er fra musikkbiblioteket ditt, kan du justere den til å bedre passe til skjermen. Flytt det rundt med en finger, klemme to fingre for å zoome ut eller spre dem for å zoome inn. Trykk på "Set" når du er fornøyd.

6 Trykk på riktig knapp for å definere hvilket skjermbilde du ønsker at bildet skal pryde. Velg "Set Lock Screen", "Set Hjem-skjerm" eller "Set Begge deler." Hvis du ombestemmer deg om bildet og ønsker å starte på nytt, trykker du på "Avbryt" to ganger.

7 Gjenta denne prosessen for å velge, redigere og sette et annet bilde, hvis ønskelig. Deretter trykker du på "Home" -knappen for å nyte ditt nye startskjermen tapet - eller "Sleep / Wake" -knappen, etterfulgt av "Home" -knappen for å nyte din nye låseskjermen bakgrunn.

Hint

  • Du kan også bruke Bilder-programmet for å velge og sette din iPhone bakgrunnsbilder. Trykk på et miniatyrbilde for å forstørre det. Deretter trykker du på buet pil "Handling" -ikonet, etterfulgt av "Bruk som bakgrunn."
  • Du kan bruke de samme innstillingene skjermen for å justere skjermens lysstyrke. Som standard er det satt til automatisk justering til lyset i miljøet, men du kan konfigurere denne atferden.
  • Informasjonen i denne artikkelen gjelder for iPhone som kjører iOS 6.1. Det kan variere litt eller betydelig med andre versjoner eller produkter.