Kan Dell Streak tekstmelding?

Kategorisert som en tablett, er Dell Streak mer en smarttelefon / tablet mix, og tilbyr en rekke mobiltelefonfunksjoner, som for eksempel tekstmeldinger og mobilsamtaler, i en enhet som er større enn en smarttelefon, men mindre enn de fleste tabletter. CNET Anmeldelser likte Streak for sin multifunksjonalitet som en mobiltelefon og datamaskin, men var ikke imponert med sin berøringsskjerm tastatur, noe som er en viktig del av enhetens meldingsfunksjoner.

Meldinger

Dell Streak, utgitt i august 2010, støtter tekst-, bilde-, video- og talemeldinger. Telefonen bruker Short Message Service protokollen, som støtter opptil 150 tegn, for tekstmeldinger og sender og mottar dem via det trådløse 2G-nettverk ved hjelp av GSM-teknologien. Den Streak bruker også Multimedia Messaging Service-protokollen, som støtter tekst-, bilde-, video- og talemeldinger, og sender dem over 3G trådløst nettverk ved hjelp av HSDPA-teknologi. SMS og MMS-meldinger er ikke de eneste typer meldingstjenester du kan delta i med Streak.

Mobil e-post og Instant Messaging

Dell Streak støtter mobil e-post gjennom forbindelser til en POP3- eller IMAP4-server gjennom nettverksfunksjoner, som inkluderer 2G- og 3G-nettverk og Wi-Fi-nettverkstilkobling. Du kan bruke ett eller flere av flere mobile e-postklienter med telefonen, inkludert Yahoo !, Gmail og MSN. Den Streak støtter også direktemeldinger via Internett-forbindelser med et utvalg av tredjeparts klienter, for eksempel Yahoo !, AOL og Microsoft. Du må abonnere på en IM-klient og være logget på kontoen for å dra nytte av denne messaging funksjoner som tilbys av telefonen.

Social Networking

Den Streak evne til å få tilgang til Internett gir deg enda flere meldingstjenester alternativer gjennom forhåndslastede programmer for et utvalg av sosiale nettverk som Facebook, YouTube og Twitter. Gjennom telefonens Facebook-programmet, kan du få tilgang til sosiale nettverk via din personlige konto og dra nytte av områdets meldingsfunksjoner. Følg venner, familie og kjendiser ved å gå din Twitter-konto gjennom Streak Twitter søknad. Du kan også bruke Streak å se og kommentere på YouTube-videoer, eller laste dem opp, også.

Blandet

Med flat visning funksjonen, gjør Dell Streak det enklere å få tilgang til tekstmeldinger ved å gruppere samtaler ved kontakt. Denne funksjonen holder samtaler skilt fra hverandre og gjør at du raskt bli med i en samtale uten å måtte sortere gjennom en lang liste med meldinger for å finne den ene som du ønsker å svare. Du kan raskt opprette SMS og MMS-meldinger fra mange av Streak er multimedia-funksjoner, som for eksempel kamera og telefonboken.