Andre bruksområder for TV Converter Bokser

Andre bruksområder for TV Converter Bokser


TV omformer bokser er vanligvis brukes til å endre analoge til digitale signaler, slik at du kan se høy kvalitet på TV. Men hvis du føler deg kreativ, kan du endre din omformer boksen, ved å installere en skjult mikrofon og kamera eller bruke den til å se på data videoer. Hvis du er forsiktig kan du fortsatt bruke boksen for å se digital-TV i tillegg. Det er best å bruke en billig, brukt boksen for å eksperimentere med.

Watching Computer Videoer

Flertallet av omformerbokser er analog til digital boksene. Men du kan også kjøpe en PC-til-TV omformer boks som lar deg se på bilder fra dataskjermen på fjernsynet. Se filmer eller programmer på TV-skjermen er mer komfortabel, som skjermen er større og mindre pixilated. Boksen kan komme med en trådløs funksjon eller med plug-in-kabler. Det er mange omformer bokser på markedet. Den du velger bør være kompatibel med både datamaskinen og TV. For å forbedre bildekvaliteten ved å plassere omformer boksen nær TVen.

Kamera og mikrofon

Når digitale TV omformer bokser først kom på markedet var det konspirasjonsteorier at boksene ble brukt til å spionere på forbrukerne. Hvis du liker James Bond-filmer kan du gjenskape denne ideen ved å installere et digitalt kamera og mikrofon inn foran på omformer boksen. Du kan kjøpe mikrokameraer på de fleste store elektroniske butikker. Ta av frontpanelet på boksen med en skrutrekker og sett kameraet og mikrofonen ved å følge instruksjonene. Rett linsen mot et sentralt punkt for eksempel en sofa. Du kan bruke dette til å spille en spøk på din familie og venner, for å overvåke arbeidet med hushjelper eller barnevakter eller som en sikkerhetsenhet ved pause i.

Dekorasjon

Hvis du har en samling av gamle omformer bokser du kan opprette en unik dekorativ funksjon. For eksempel kan du lage en omformer boks bord ved å stable boksene oppå hverandre, for å skape bordben og deretter legge et glass eller tre øverste. Du kan også åpne boksen og fjerne delene. Lag en collage av disse ved hjelp av papir og lim eller tape og sette dette i en ramme på veggen. Denne typen dekorasjon fungerer godt i et tema rom, med teknologi fra ulike aldre.