Instruksjoner for Samsung D900i

Instruksjoner for Samsung D900i


Samsung SGH-D900i er en telefon med et bredt spekter av bruksområder og funksjoner. Utstyrt med et kamera og musikkspiller, er det en svært allsidig enhet som kan brukes til ulike anledninger. Men med så mange funksjoner, kan det være litt overveldende å prøve å finne det ut. Heldigvis har Samsung gjort grensesnittet intuitivt og brukervennlig.

Bruksanvisning

telefon~~POS=TRUNC

1 Slå på telefonen ved å skyve toppdekselet opp og holde strøm / Meny-knappen nederst til høyre på telefonen. Hvis telefonen er passord-beskyttet, skriver du inn passordet og trykk "OK".

2 Trykk på valgtasten nederst til venstre på telefonen for å gjøre, eller svar, en samtale. Hvis du foretar et anrop, slå nummeret først og trykk på valgtasten.

3 Trykk på "OK" -knappen og velg "JA" på skjermen for å aktivere høyttalerfunksjonen.

4 Bruke menyfunksjoner ved å trykke på navigasjonstastene under skjermen. Trykk "Select" eller "OK" for å bekrefte de uthevede menyfunksjonene. Trykk på "Tilbake" for å gå tilbake til forrige menyskjerm. Trykk på Strøm / menyknappen for å gå tilbake til den øverste skjermen.

Bruk av kameraet

5 Trykk og hold inne kameraknappen for å slå på kameraet. Du må være den øverste skjermen for å aktivere kameraet.

6 Rett telefonen på ønsket sted og foreta nødvendige justeringer.

7 Trykk på kameraknappen igjen for å ta et bilde. Bildet lagres automatisk og lagret i "Bilder" delen av menyen.

8 Trykk på "Tilbake" for å ta et nytt bilde.

Music Player Funksjoner

9 Spill musikk ved å lytte til FM-radioen på telefonen eller ved å laste din egen musikk fra en annen enhet.

10 Aktivere FM-radio ved å velge "Programmer" fra "Meny" skjerm. Velg "FM-radio" og trykk på "OK" -knappen. Finn tilgjengelige kanaler ved å trykke på venstre eller høyre retningsknappene. Trykk på "OK" -knappen for å slå av telefonen.

11 Spill din egen musikk ved å enten laste ned musikk fra din egen datamaskin direkte på telefon eller ved å lagre musikk til et minnekort og plassere minnekortet inne i telefonen. For å laste ned fra en datamaskin, kan du bruke den medfølgende USB-kabel for å koble telefonen til en datamaskin. Dra musikkfiler fra PC-en til telefonen ikonet på skrivebordet. For å bruke et minnekort, lagre musikkfiler til et minnekort fra PCen. Ta av bakdekselet på telefonen ved å skyve opp på den og så ta ut batteriet. Sett inn minnekortet i riktig spor, bytter du ut batteriet og sette på plass dekselet.

12 Spille av musikkfiler på telefonen ved å velge "Music Player" fra "Programmer" -menyen. Trykk "OK" for å begynne å spille musikk. Hvis du vil bytte mellom filer, bruk venstre og høyre retningsknappene. Trykk "OK" for å slutte å spille musikk.

Hint

  • Sørg for å holde telefonen din regelmessig ladet slik at den ikke vil slå seg av når du bruker den.
  • Vær forsiktig med å bruke enheten mens du kjører som det er svært farlig, og selv ulovlig i enkelte stater.