Instruks for VuPoint DV-DA1-VP

Den VuPoint DV-DA1-VP er et kompakt videokamera som kan ta stillbilder med oppløsning på opptil 4032x3024 samt video med en maksimal oppløsning på 720x480. Kameraet har en 5,0 megapixel Panasonic CCD-sensor, 2,5 tommers LCD-skjerm og 8x zoom linse. Den har også 32 MB intern lagringsplass og kan oppgraderes til maksimalt 1 GB med et SD-kort. DV-DA1-VP er designet for å være enkel å bruke, slik at hvem som helst kan plukke opp og skyte.

Bruksanvisning

1 Lad batteriet. Med batteriet settes inn i batterirommet på undersiden av kameraet, koble kameraet til datamaskinen med en USB-kabel. Du kan også bruke kameraets strømadapteren til å lade kameraet på en stikkontakt.

2 Sett inn et SD-kort. SD-kortet bay er inne i batteribrønnen.

3 Åpne LCD-skjermen eller trykker på strømknappen på kameraet for å slå på kameraet.

4 Trykk på "Meny" -knappen og bruk venstre og høyre piltaster for å velge enten "Video Mode" eller "Photo Mode."

5 Bruk shot din innen fokusområdet på LCD-skjermen. Hvis du fotograferer motiver som er langt unna, setter fokus bryteren til langt modus, angitt av fjellet ikonet. For alt annet, setter fokus bryteren til normal modus, merket med figuren av en person.

6 Trykk på "T" og "W" knappene på toppen og bunnen av menyknappen for å zoome inn og ut etter behov.

7 Trykk på styrespaken til venstre for å veksle mellom blitsmodi. Du kan slå blitsen på, av, automatisk eller langsom brann.

8 Trykker du på utløserknappen til høyre på menyknappen for å ta et stillbilde. For å ta en video, trykker du på video opptaksknappen til venstre på menyknappen. Trykk på denne knappen igjen for å avslutte opptaket.

9 Trykk på avspillingsknappen for å bla gjennom bildene og videoene som du har tatt.

10 Trykk på strømknappen eller lukke LCD-skjermen for å slå av kameraet.