Hvordan koble opp en DVD-spiller til en TV med koaksialkabel

Hvordan koble opp en DVD-spiller til en TV med koaksialkabel


Koaksialkabler blir brukt til å overføre radiofrekvenssignaler og blir ofte brukt for overføring av kabelfjernsynssignaler. Den vanligste kontakt (finnes på begge ender av koaksialkabel) er "mannlig" Bayonet Neill-Concelman (BNC) kontakter. De mannlige ender av koaksialkabler passe over kvinnelige BNC-kontakter som finnes på de fleste TV-er og DVD-spillere. Hvis du har noen koaksialkabler, kan du koble til de fleste DVD-spillere til de fleste TV-apparater. Riktig tilkoblet, kan du se filmer fra DVD-spilleren på TV.

Bruksanvisning

1 Plasser den mannlige slutten av BNC-kontakten på en koaksialkabel over kvinnelige BNC-kontakten på din kabeluttak. Skru koaksialkabel på kabelen før den er på plass. Merk at du må bruke en koaksialkabel med nok lengde til å nå DVD-spilleren.

2 Ta usammenhengende slutten av koaksial som er festet til kabeluttak og plasser BNC kontakten over kvinnelige BNC-kontakten som er merket "Cable In" på DVD-spilleren. Kontakten er vanligvis på baksiden av DVD-spilleren. Skru koaksialkabel til denne kontakten til den sitter godt på plass.

3 Plasser den ene enden av et nytt stykke av koaksialkabel over kvinnelige BNC connecter på DVD-spilleren som er merket "Cable Out". Denne kontakten er vanligvis plassert rett ved siden av kontakten merket "Cable In." Skru denne koaksialkabel til denne kontakten til det er på plass.

4 Ta usammenhengende enden av koaksialkabel festet til "Cable Out" kontakten på DVD-spilleren og plassere den over kvinnelige BNC-kontakten på TV-apparatet. Skru denne enden på BNC-kontakten på TV-apparatet (vanligvis plassert på baksiden hjørnet av settet) til den sitter godt på plass. Merk at du trenger en koaksialkabel lenge nok til å nå dine DVD-spiller og TV-apparatet.