Installasjonsveiledning for et Mallory UniLite 3748201

Installasjonsveiledning for et Mallory UniLite 3748201


Mallory er 37 Series of UniLite distributører kan installeres på mange biler hvis du har muligheten, gjennom bilen din bruksanvisning for å finne den nødvendige monteringssted, og bekrefter at du allerede har en antennelses ballast resistor installert, ellers kjent som en vevstol motstand wire. Hvis ja, installerer UniLite 3748201 distributør er bare et spørsmål om riktig tilkobling til det. Ellers må du installere motstanden først, i henhold til dine spesifikke bilens spesifikasjoner.

Bruksanvisning

1 Fjern den negative ledningen på batteriet med en pipesett. Bruk bilens manual og diagram for å finne spolen terminal i nærheten av din tennpluggen stasjonen, og fjern trigger ledningen fra toppen; Dette gjøres vanligvis med en skrutrekker.

2 Finn tennpluggkabelen på den gamle distributør cap som brukes til å stille inn motor timing (også identifisert av dine spesifikke manuell). Marker denne lua og bolig med en penn eller blyant.

3 Roter motorens veivaksel til timing mark du har gjort på linje med TDC, eller topp-dødpunkt, mark på fanen timing. Den manuelle skal identifisere plasseringen av fanen timing.

4 Trekk hetten fra distributøren. Pass på at linjene på din veivaksel fortsatt stille opp, som du setter dem i trinn 3, og slipp den gamle distributøren klemme og fjerne det fra rommet sitt. Hold ledninger og coil ledningen på plass for nå.

5 Fjern hetten fra den nye UniLite distributør. Plasser den i samme konfigurasjon som den gamle distributør. I henhold til den 37-serien, må den roteres "i motsatt retning av rotorens rotasjon inntil den nærmeste sporet på UniLite Module". Dette er en god startposisjon.

6 Plasser distributørens hold-ned klemme over distributør og stramme det slik at du fortsatt kan gjøre mindre justeringer av distributørens justering.

7 Lag et merke på den nye distributøren hvor rotoren peker, og sette på den nye distributør cap. Gjør dette ved å trekke tennpluggkabelen fra hetten som du allerede har identifisert som den ansvarlige for timing oppgaver. Plasser denne ledningen i den tilsvarende porten på den nye hetten, like over fordelerhuset. (Dette bør være nær mark identifisere hvor rotoren pekte.)

8 Legg alle de andre tennplugg ledninger, i synkende rekkefølge, inn portene på den nye hetten.

9 Fest de tre ledningene som fulgte knyttet til den nye distributøren i ledningsnettet - røde, grønne og brune ledningene som tilsvarer de samme farge porter på selen. Plugg selen inn din gamle distributør kontakt. Stram distributøren, noe som gjør at den beholder den opprinnelige justering, deretter feste den negative ledningen på batteriet og teste ut den nye distributøren.