Slik feilsøker en Panasonic DMR-ES20

Slik feilsøker en Panasonic DMR-ES20


Du kan ta opp på DVD-er med Panasonic DMR-ES10 DVD-opptaker. Panasonic lanserte budsjettvennlig enhet i 2005 for hjemmebrukere som ønsket avanserte funksjoner som fleksible opptak og evne til å håndtere DVD-RAM-plater. Ikke la sporadisk problem eller feil holde deg fra du tar opp film. Feilsøk DMR-ES10 til å finne og løse kilden til problemet.

Bruksanvisning

1 Trykk på strømknappen på DMR-ES20 å sørge for at det er på hvis enhetens frontpanelet ikke er glødende eller vil ikke svare på fjernkontrollen.

2 Kontroller at DMR-ES20 er koblet til en strømkilde hvis det ikke slår seg på når du trykker på strømknappen. Koble den flate enden av den medfølgende strømforsyningen inn i venstre side av bakpanelet. En "AC IN" etiketten angir den aktuelle porten, funnet ved siden av opptakerens kjølevifte. Plugg kanter enden av kabelen inn i en stikkontakt.

3 Kontroller at apparatet er koblet til TV-en din hvis den er slått på, men ingenting vises på TV-skjermen. Den medfølgende audio / video (A / V) kabelen må kjøre mellom enheten og TVen. Kabelen har tre plugger i hver ende, hver fargekodet for å matche havnen der det skal være koblet.

4 Inspiser DMR-ES20 fjernkontroll hvis alt fungerer som det skal, men enheten vil ikke svare på fjernkontrollen. Åpne batterirommet på baksiden av fjernkontrollen og se om batteriene er installert. Hvis det er, kan de være død. Erstatt dem med to nye AA-størrelse batterier.

5 Pass på at du bruker riktig type DVD-plate hvis enheten ikke vil ta opp filmer på den. DMR-ES20 aksepterer DVD-RAM DVD-R for opptak, og kan spille DVD-Video, DVD-RW, DVD + RW og DVD-RW. Alle disker bære en etikett som betegner deres format.

Hint

  • Hvis du fortsatt ikke kan løse dine problemer med DVD-opptaker, ring Panasonics produktstøtte og teknisk bistand linje gratis på 800-211-7262. Teknikere er tilgjengelig fra 9 am til 21:00 EST på hverdager og kl 10 til 19:00 på lørdager gjennom søndager.