Installasjonsveiledning for en Jeep TJ Soft Top

Installasjonsveiledning for en Jeep TJ Soft Top


Installere myk topp på Jeep TJ kan virke som en skremmende oppgave. Hvert trinn i prosedyren er relativt enkle å fullføre, men det er mange små ting å ta vare på før den myke toppen er sikkert på plass. Når maskinvaren for den myke toppen er installert, kan du fjerne den myke toppen og erstatte den så mange ganger du ser ut.

Bruksanvisning

1 Brett ut myk topp og legge den ut i solen. Dette vil bidra til å varme opp og la den myke toppen for å strekke enklere.

2 Fjern aksje døren omgir fra Jeep. Disse er de beskyttende komponenter som er på toppen og på siden av dørkarmen. Bare åpne døren og trekke dem ut.

3 Skru ut bolten som ligger på øverste hjørne av frontruten ramme på hver side med en pipenøkkel.

4 Ta tak i frontruten braketter som fulgte med soft top kit og installere dem der du bare fjernet bolt på hver side. Bolten du bruker til å sikre denne braketten vil være fra eksisterende maskinvare på Jeep.

5 Grip frontruten holderen, som er en lang metall stykke som går øverst i frontruten. Line opp denne frontruten holderen med toppen av frontruten, og sørg for at den er skjøvet helt frem. Bruk en pipenøkkel til å skru det fast med boltene fra den myke toppen kit.

6 Finn de bow monteringsbrakettene fra settet. Disse komponentene er omtrent en tomme bred og 2 fot lang. Åpne dørene til din Jeep og plassere en av brakettene med sine hull stille opp med hullene på den nedre delen av dørkarmen. Gjør dette på begge sider av Jeep.

7 Installer en tap-in plate under hullet i dørkarmen og hånd stramme bolten over dørkarmen. Gjør dette for alle hull i baugen monteringsbrakettene på begge dørene. Platene og bolter vil være i pakken din.

8 Finn bakluken holderne. Dette er små braketter som passer på toppen av bakluken. Det er en "R" og "L" for å utpeke hvilken side holderne gå på. Stram disse på plass med skruer og en Phillips skrutrekker til toppen av bakluken.

9 Grab baugen forsamlinger og to bolter fra settet. Dette er de lange rør som bøy i en 90-graders vinkel. Finn den enden der det er en brakett og sørge for at de klippet peker mot innsiden av Jeep når du installerer den. Stram disse på plass med bolter på siden av Jeep ramme, bak setene og døråpninger.

10 Åpne bakluken og presse endene av buer sammen. Det vil være to buer fra venstre og to fra høyre. Skyv motsatte endene sammen.

11 Installer vertikal stang. Dette vil være en del av baugen forsamlingen. Bare linje ende av den vertikale stang med hullet i baugen sammenstillingen braketten. Denne stangen vil bare sitte i dette hullet.

12 Grab den horisontale stangen, som også er en del av baugen forsamlingen. Denne stangen vil strekke seg fra forsamlingen over dørkarmen til hjørnet av frontruten rammen. Linje enden av stangen opp med hullet og presse stangen inn til pinnen glir gjennom hullet.

1. 3 Ta tak i myk topp og dra den over toppen av jeep mot fronten til frontruten holderen. Ta steget opp for å kunne se toppen av Jeep. Finn midten hakk som er på undersiden av den myke øverste kanten, linje opp med midten av frontruten holderen, trykk ned og jobbe deg ut ved å presse hele tiden.

14 Klatre inn på baksiden av Jeep, slik at du er vendt tilbake baugen. Trekk den myke toppen tilbake slik at det går over denne stang og deretter knipser under stangen. Linje snaps opp på den myke toppen med snaps på baugen. Fest disse sammen for å feste den på plass.

15 Fest de bakre hjørner av myk topp til corner belte skinnene. Trekk materialet ned på hver tilbake hjørne av Jeep da løkken hard plast kant under belte skinnene.

16 Installer bakruten ved å stille opp de to glidelåser fra myk topp med glidelås på vinduet. Bare pakke dem sammen.

17 Grab bakluken bar og plasser gummidelen mot deg. Linje opp med bunnen av vinduet tilbake og skyve det fra nederst til høyre til venstre. Fest den på plass på bakluken parentes.

18 Installer hjørnevinduer ved å stille opp glidelåsen i den øverste midten av myk topp og arbeid glidelåsen mot baksiden av Jeep. Zip korsryggen glidelås opp til toppen bak hjørnet for å møte den andre glidelåsen.

19 Juster buer å stramme den myke toppen. Gå bak hver dør og flytte braketten på baugen til den klikker på det første hullet og strammer materialet.

20 Fest bunnen av baksidene vinduene i beltet rail. Bare trekke bunnen av vinduet ned og brette den harde plastkanten i beltet rail. Fest sidevinduet rundt den vertikale stangen. Skyve på innsiden av duken foran vinduet til det er festet til den vertikale stang. Skyv stoffet på plass rundt portåpningen. Trekk ned på stoffet deretter kaste den under og opp. Skyv stoffet på plass på den horisontale stang. Line opp dørvinduene fra toppen av døren og trykk ned for å feste den på plass. Gjør eventuelle andre justeringer som er nødvendig på den myke toppen materiale.