Innglassing a Car

Innglassing a Car


En maling jobb kan gjøre eller ødelegge utseendet av en bil. Ingenting vil trekke mer oppmerksomhet enn en ny dyp blank maling jobb. Dessverre, som tiden går, fades glans og at skinnende ny bil bare ser ikke så bra som det pleide. Dette skjer fordi over tid, kan den varme solen og sterke elementer utarme de beskyttende egenskapene som virkelig gjør malingen sprette ut på deg. Nå, om du har en gammel klassiker eller en SUV som er et par år gammel, kan du gjenopprette som utstillingslokale glans med anvendelse av en premium bil glasur.

Bruksanvisning

1 Start med en ren, tørr bil som er ute av noen direkte sollys. Heat vil myke malingen, og kan få deg i trøbbel i en hast hvis du ikke vet hva du gjør. Så sørg for at bilen er fin og kald før du begynner.

2 Rengjør bilen med en høy kvalitet maling renere hvis malingen er matt eller klart. Dette trinnet kan gjøre en verden av forskjell i de endelige resultatene. Hvis bilens lakk er fortsatt i grei form, er ikke dette trinnet nødvendig.

3 Påfør glasur enten for hånd eller med en kraft orbital poleringsmaskin. Hvis du vil bruke glasur for hånd, bruke en minimal mengde glasur til en liten del av bilen og gni den i en sirkulær bevegelse med en ren hånd søknad pad til alle glasuren har blitt jobbet inn mål.

4 Tørk av eventuelle gjenværende glasur med en ren polering håndkle. Noen rester igjen på bilen vil påvirke sluttresultatet og kan være mye vanskeligere å fjerne når den har tørket. Flytte fra én del til en annen før hele bilen har blitt gjort.

5 Bruk av glasuren med en kraft orbital polisher er raskere og enklere, men krever litt mer oppmerksomhet på detaljer. Begynne med å påføre en liten mengde av glasur til en seksjon av bilen. Sett en ren polering pad på poleringsmaskin og smøre glasuren i en liten sirkel på bilen med det før du slår den på. Dette hindrer glasuren fra sprøyting over.

6 Slå poleringsmaskin på og begynne å flytte den i en sirkulær bevegelse over den valgte delen av bilen. Pass på at å holde poleringsmaskin i bevegelse, og ikke la glasuren tørke. La glasuren tørr vil skape en rest som kan være vanskelig å fjerne. Det er der vier oppmerksomhet vil gjøre hele forskjellen.

7 Tørk av eventuelle gjenværende glasur med en ren polering håndkle når all glasuren har blitt jobbet inn mål. Flytte fra én del til en annen før hele bilen har blitt gjort.

8 Påfør et lag med en høy kvalitet ren carnauba voks på hele bilen etter endt med glasur. Dette vil bidra til å beskytte den dype glansen at glasuren har restaurert til malingen.

Hint

  • Nøkkelen til å få best mulig resultat er bare å ta deg god tid og følge nøye med ikke å la glasur tørr. Ved hjelp av høy kvalitet vil forbedre resultatene, fordi de inneholder mye mer av oljer og næringsstoffer som er avgjørende for å oppnå en dyp og fyldig farge. Til slutt, uansett hvor fristet du er til å hoppe over voks, ikke fordi det er hva som kommer til å holde fersk gjenopplivet maling ser ny.