Hybrid Cars for Kids

Hybrid Cars for Kids


Å være bevisst på miljøet kommer sjelden uten noen kostnader. Ett offer som aldri bør gjøres, er imidlertid i å ofre sikkerheten til barna dine for en økonomisk hybridbil. Flere hybridbiler gjør karakteren, men i å tilby gode sikkerhetsresultater ifølge Insurance Institute for Highway Safety, som karakterer nye biler årlig basert på krasjtestdata.

Volkswagen Toureg V6 TSI Hybrid

Volkswagen Toureg hybrid har 380 hestekrefter, tre-liters hybrid motor og var den eneste hybrid SUV å få den Insurance Institute for Highway Safety utpeking av "Top Pick" for 2011. Det er bemerkelsesverdig sikkerhet posten og imponerende ytelse gjør den til en av de aller beste valg når du kjøper en hybrid barnevennlige kjøretøy. Ikke bare kan den Toureg holde tritt med noen kraftige ikke-hybridbiler, alt mens sleper en båt, men barna kan slappe av i komfort i Toureg rygg hytte fordrive turen stille å se filmer på Toureg valgfrie DVD underholdningssystem.

Ford Fusion Hybrid

The 2011 Ford Fusion Hybrid ble kåret til en av de iihs topp sikkerhetsvalg i ikke bare sin side, foran og bak støttestresultater, men i sin roll krasje resultater også. Ford Fusion Hybrid er drevet av en 2.4l Atkinson I4 motor med en elektrisk motor koblet til en trinnløs transmisjon som ytterligere forbedrer drivstofføkonomien til så mye som 41 miles per gallon på motorveien. Kombinasjonen produserer 191 hestekrefter og 136 fot-pounds av dreiemoment.

Honda Civic Hybrid 4 Door

Honda Civic Hybrid fire-dørs tilbys god beskyttelse i tilfelle velt, side, foran og bak kollisjoner i IIHS testing. Dens 110-hestekrefters motor er montert på en kontinuerlig variabel transmisjon å bidra til å øke drivstofføkonomi til så mye som 43 mpg på motorveien. Barnevennlige funksjoner av bilen inkluderer bilsete ankerkroker, samt en åtte-platers CD-skifter og MP3-lyd grensesnitt for underholdning.

Toyota Prius

Toyotas Prius, kvintessensen hybridbil, fått de IIHS topp sikkerhet pick i 2010 etter en redesign gjorde bilen bredere og lengre. Tillegg av flere sikkerhetssystemer omfatter elektronisk stabilitetskontroll, samt front- og sidekollisjonsputer. Barnesete sikkerhets stagene er montert til rammen av bilen på påhengs bak passasjersetet, og begge bakdørene er beskyttet med barnesikring. Blant underholdningsalternativene er en fire-disc CD-veksler med MP3-kompatibilitet.