Hvorfor trenger jeg en iPod Dock?

Siden begynnelsen, har Apples iPod blir tynnere og mindre, mens du legger noen imponerende nye funksjoner. Moderne iPoder har berøringsskjerm evne, kan spille av filmer, vise bilder og til og med tilgang til Internett. Selv om iPod leveres med alt som trengs for å full betjene enheten, eksisterer noen nyttige ekstrautstyr. Et slikt element er Apple Universal Dock.

Synkroniser iPod

Sannsynligvis den mest nyttige funksjonen i Apples Universal Dock er evnen til å koble dokkingstasjonen til en PC eller Mac via USB-porten og synkronisere iPod til datamaskinen iTunes-programvare. Synkronisere overføringer musikk som nylig er anskaffet til iPod, samt filmer, podcaster og spillelister. Bare plugg dock inn i datamaskinens USB-port, plasserer iPod på bryggen og åpne iTunes, og synkroniseringen prosessen begynner automatisk.

Lad iPod

Det er to måter å lade din iPod med Apples Universal Dock. Den første skjer samtidig mens iPod synkroniserer med iTunes. USB-porter også lede strøm, og iPod vil automatisk lade når den plasseres på bryggen forutsatt at kaien er koblet til og maskinen er på. Et annet alternativ kan du lade iPod uten å synkronisere den, ved å koble dokkingstasjonen til Apples USB Power Adapter, som selges separat.

Koble til høyttalere

Apples Universal Dock kan koble til høyttalere via en stereo lydkabel. Dette tillater brukere å spille av musikk fra en iPod via et hjemmestereoanlegg, forutsatt at brukeren har en stereo med de nødvendige analoge innganger. Kabelen er ikke inkludert i dock, men gjør Apple inkluderer en fjernkontroll, slik at brukerne kan styre iPod fra andre siden av rommet.

Koble til en TV

Ved å kjøpe enten Apples Composite AV-kabel eller Apple Component AV-kabel, kan brukerne koble Universal Dock til en TV. Koble dokkingstasjonen til en TV tillater brukere å se filmer eller se på bilder fra en iPod på en TV-skjerm. Brukere kan også bruke en av Apples AV-kabler for å koble til et stereoanlegg, og begge kablene kommer med Apples USB Power Adapter.

En størrelse passer de fleste

Apples Universal Adapter vil passe de fleste iPoder med bruk av en plast Dock-adapter, som er utskiftbare. Universal Dock leveres med flere Dock-adaptere er laget for å passe de fleste iPod-enheter, inkludert iPod Mini, iPod Classic og iPod Touch. Imidlertid må brukere av iPod Nano og iPod Shuffle kjøpe en bestemt dock for disse bestemte iPods.