Hvordan Wire en subwoofer hjemmekino

Hvordan Wire en subwoofer hjemmekino


Subwoofere er konstruert for å gjengi svært lave bassfrekvenser og kan gjøre å se en film hjemme enda mer spennende. Hvor mye tid og krefter for å koble en subwoofer til hjemmekinoanlegget er minimal hvis du nærmer deg det metodisk.

Bruksanvisning

Sette opp Subwoofer

1 Sett opp subwooferen nær en vegg eller hjørne og koble den til strøm. Fest RCA jack av lydkabelen til linjeinngangen på baksiden av subwooferen.

2 Rådfør subwooferen bruksanvisningen om det er stereo linjeinnganger - det vil fortelle deg hvilken inngang du bruker (eller for å få en "Y" adapter for å bygge bro begge innganger) avhengig av om forsterkeren har en eller to utganger.

3 Fest den andre enden av lydkabelen som er koblet til subwooferen inn i LFE eller subwoofer pre-out-kontakten på baksiden av forsterkeren eller hjemmekinoanlegget.

4 Slå på subwooferen og justere volumet til mindre enn halvveis til å begynne.

Sette opp Amplifier

5 Slå på forsterkeren og gå til en meny som lar deg fortelle systemet at det er en subwoofer som er koblet til den.

Gjør eventuelle justeringer som er nødvendig for størrelsen på høyttalerne, romstørrelse, etc. etter behov / ønske.

6 Balansere subwoofer til resten av høyttalerne enten ved hjelp av en SPL lyd meter, eller ved å bruke en auto-balance program som er innebygd i forsterkeren eller hjemmekinoanlegget.

7 Spille av en film og justere volumet på subwooferen som passer dine preferanser.

Hint

  • Prøv ikke å ha en lengre lengde for lyd ledning enn det som er nødvendig, og unngå at det blir anstrengt når koblet til forsterkeren eller subwoofer.
  • Skru ned volumet på subwooferen når det først blir satt opp. Dette vil holde den fra å høres ut altfor høyt.
  • Drevet subwoofere som har sin egen forsterker innebygd er den vanligste og praktisk å komme fordi de fleste forsterkere ikke gir for bass forsterkning. Det er best å få en av disse for bruk med hjemmekino.
  • Ved hjelp av en god kvalitet, er tilstrekkelig skjermet lydkabel et must, som en mindreverdig kabel kunne plukke opp EMI (elektromagnetisk interferens) fra andre elektroniske komponentene eller A / C kraftledninger.