Hvordan sende sanger til My Verizon Phone

Hvordan sende sanger til My Verizon Phone


Lagre musikk på musikk-kompatibel mobiltelefon gir deg bekvemmeligheten av å holde en samling av flotte sanger med deg til enhver tid. Som en Verizon Wireless kunde, må du bruke V CAST Music med Rhapsody eller V CAST Media Manager til å sende sanger fra din personlige digitale musikksamling til medie-aktivert telefon. Den V CAST verktøyet med telefonen din fungerer vil sende musikken til enheten via en prosess som kalles synkronisering, noe som gjør at du kan legge til sanger på individuell basis uten å måtte navigere til datamaskinens filbehandling.

Bruksanvisning

1 Installer V CAST Music med Rhapsody eller V CAST Media Manager hvis du ikke allerede har gjort det. Bruk oppsett CDen som følger med din mobiltelefon eller nedlasting V CAST Music med Rhapsody fra Verizon Wireless nettsiden.

2 Start din V CAST media verktøyet.

3 Legg til musikk fra din personlige samling til verktøyet bibliotek ved hjelp av "Legg til i bibliotek" -funksjonen fra "Fil" -menyen. Hopp over dette trinnet hvis du valgte kataloger fra datamaskinen til å automatisk legge til biblioteket i løpet av verktøyets oppsett.

4 Koble telefonen til datamaskinen med USB-adapter. enhetsikon Telefonens vises i den venstre navigasjonsruten kilde menyen.

5 Dra og slipp sang ikoner fra V CAST verktøyet bibliotek ruten direkte på telefonen ikon.

Hint

  • Verizon Wireless støtter ikke lenger nedlastinger for V CAST Media Manager, som det er bare tilgjengelig på eksisterende oppsett plater for eldre telefoner.