Hvordan Wire en 1987 Jeep Cherokee for Trailer Lights

Hvordan Wire en 1987 Jeep Cherokee for Trailer Lights


En grunnleggende trailer lyssystem som består av brems, signal- og markeringslys er lovpålagt. Denne belysning gir andre sjåfører med viktig informasjon om din størrelse og eventuelle demping av bilen og tilhengeren. Kontrollere trailer lysene er fullt funksjonell før hver tur er en god måte å redusere risikoen for tauing. Dette systemet er drevet av bilens elektriske system. Du kan koble en 1987 Jeep Cherokee for trailer lys med litt kunnskap.

Bruksanvisning

1 Ta av til venstre og høyre bakre halen lys fra jeep med en skrutrekker. Det vil være flere skruer som fester dem til kjøretøyet.

2 Koble 12 volt test lys til biler bart metall kropp og sondere baklysene elektriske tilkoblinger for sitt formål. Slå på Jeep er markeringslys og finne hvilken ledning lyser testen lyset. Marker dette lyset som baklys. Gjenta for venstre og høyre signaler. Jordledningen vil være den sorte ledningen. Vanlige Jeep trådfargekoder: brun - rett signal, grønn med svart stripe - venstre signal, blå - maker.

3 Koble den 4-pol ledningsnett til disse ledningene ved hjelp av scotch Lock koblinger. De virker ved å skyve biler ledningen inn ett spor og seletøy ledningen til den andre og trykke ned på toppen. Dette lukker porten og tvinger de to ledningene inn i en metall-kontakt. Jeep rett signal vil koble til selens grønne ledningen, venstre signal til den gule ledningen, de markeringslys til den brune ledningen og bakken til den hvite ledningen.

4 Kjør selen forbi interiør karosserideler og inn i bagasjerommet. Fest selen ledningene til kroppen av jeep nær lysene med strips og fest lysene til kjøretøyet.