Hvordan virker en Jawbone Bluetooth Headset arbeid?

Hvordan virker en Jawbone Bluetooth Headset arbeid?

Hvordan virker det?

Hvordan virker en Jawbone Bluetooth Headset arbeid?


I dagens verden, er mobiltelefonen den viktigste kommunikasjons stykke for virksomheten og hverdagsliv. Forbrukere derfor forvente å kunne bruke sine mobiltelefoner uten unødvendige forstyrrelser. Sammenlignet med andre hodetelefoner, er Jawbone Bluetooth Headset det beste headsettet for å svekke virkelige verden støy. Årsaken bak denne evnen er at Jawbone Bluetooth Headset kan skille faktiske tale fra andre miljømessige støy. Jawbone Bluetooth Headset er patentert med Noiseassassin-teknologi. Denne unike teknologien er hva gjør at Jawbone Bluetooth til å skille tale fra miljøstøy og med forbløffende nøyaktighet. Jawbone Bluetooth Headset er integrert med det som er kjent som Digital Signal Processor (DSP) algoritmer for å betydelig forbedre kvaliteten på lyd i støyende omgivelser. DSP-algoritmene fungere sammen med kjevebenet to mikrofoner og VAS til riktig modellere støymiljøet. VAS er Voice Activity Sensor som gjør at Jawbone å oppdage når og hvordan noen snakker. Når Voice Activity Sensor registrerer tale og annen bakgrunnsstøy i miljøet, er det da i stand til å modellere støy og selvsikre utrydde støy i bakgrunnen og forsterke talerens stemme.

Tradisjonelle Hodetelefoner Versus Jawbone Bluetooth Headset

Hvordan virker en Jawbone Bluetooth Headset arbeid?


Tradisjonelle "støy eliminere" hodetelefoner ikke inneholder VAS system og er vant til å bruke det som refereres til som den stemmeaktivering Detection System (VAD) som er i stand til bare å estimere meget høy tale. I tillegg svikter VAD system ofte når den oppdager mer enn én person snakker så vel som i svært høyt innstillinger. VAS-systemet at Jawbone Bluetooth bruker ble opprinnelig utviklet for Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) i den hensikt å brukes i omgivelser med mye støy som på slagmarker og helikoptre som krever en svært kraftig støyreduksjon algoritme for å effektivt kommunisere i usedvanlig høyt og støyende innstillinger. Fordi Jawbone Bluetooth Headset består av dette kraftige teknologi, er Jawbone headset stand til å gjøre å gi klar og konsis akustisk evne som ingen andre headset har vært i stand til å oppnå.

Designet

Hvordan virker en Jawbone Bluetooth Headset arbeid?


Den trådløse Jawbone Bluetooth headset er en oppgradering til kablet Jawbone headset, og det har ingen synlige knapper. Dette gir et ryddig utseende. Den berøringsflate teknologi gjør det mulig for brukeren å betjene ikonene rett og slett ved å forsiktig berøre den ytre skjermen. Kjevebenet består av en ytre skjerm og en indre overflate. Den utvendige skjermen er avrundet og rettlinjet fra forsiden av telefonen, og består av en liten, tredimensjonalt strukturert lyd- reflekterende overflate. Utformingen av den ytre skjermen hjelpemidler i senking av støy. Det er en Noise Shield knapp som vanligvis bærer Jawbone merkevarebygging. Støyskjermen knappen brukes til å slå av Noise Shield samt Voice Activity Sensor på eller av. Det er også brukt til å endre volumnivået, for å plassere enheten i sammenkoblingsmodus eller avvise uønskede innkommende samtaler. Den indre overflaten berører forsiden av telefonen og etablerer også kontakt med Voice Activity Sensor (VAS). Det er også litt buet til en ergonomisk design for å skape komfort på huden. Jawbone Bluetooth Headset er kompatibel til å arbeide med alle Bluetooth-telefon. Men, avhengig av hvilken type telefon en person har, kan det være funksjoner som ikke støttes.