Hvordan vet en andre Gen iTouch

Apples iPod Touch, som er på folkemunne kjent som "iTouch," var selskapets første berøringsskjerm multi-touch-kompatible MP3-spiller. Fra september 2010, har Apple lansert fire modeller, generasjoner, av iTouch. Det er små variasjoner mellom iPod Touch-modellene. For eksempel, hvis du har andre generasjon iTouch, kan du bruke Bluetooth, som ikke er tilgjengelig på den forrige modellen, men du kan ikke delta i videosamtaler via Apples Facetime-programmet som den nyeste modellen av iPod Touch.

Bruksanvisning

1 Snu iPod Touch og se etter modellnummeret mot bunnen av enheten. Hvis modellnummeret er "A1288," du har en andre generasjon iPod Touch.

2 Se etter plast, antenner dekke på baksiden av iPod. Hvis den er oval, kan det være andre generasjon. Men bare første generasjon iPod touch har det rektangulære dekselet. I tillegg til dette, den første generasjon iPod Touch har en mindre profilert (avrundet) design enn den andre generasjon iTouch.

3 Finn din iPod Touch kapasitet ved å se på baksiden av enheten eller ved å koble den til iTunes. Hvis din iPod Touch har en 16 gigabyte harddisk, er det første eller andre generasjon (og hvis antennene dekselet er ovular, er det definitivt andre generasjon).

4 Skann toppen foran på enheten for et lite kamera og tilbake for en større kameralinsen. Hvis disse kameraene er til stede, har du en fjerde generasjon iPod Touch og ikke en andre generasjon iTouch.