Hvordan Ventil Trykk

Hvordan Ventil Trykk


Hvis bilen din er å lage motorstøy eller tenningsfeil, kan du sjekke trykket på individuelle sylindere. Når du sjekker sylindertrykk, kan du også sjekke trykket som blir utøvd på ventiler. Hvis en av ventilene har vridd eller har blitt brent, kan det ikke være tettende, og det vil ikke være tilstrekkelig trykk i sylinderen. Ved å kontrollere trykket på ventilene, kan du finne eller utelukke noe som sylindere og ventiler er årsaken til problemet.

Bruksanvisning

1 Fjerne den ene enden av spolen ledningen fra fordeleren; bare dra den løs med fingrene. Det er ledningen i midten av fordeleren, typisk den korteste. Distributøren er den runde, svarte plastlokket på toppen av motoren. Alle tennpluggene plugge inn i det i en sirkel. Alle biler har distributører og de ser nesten nøyaktig det samme.

2 Trekk ut tennpluggkabelen av den første sylinder. Plasser tennpluggen kontakten på enden av tennpluggen. Det vil passe ned over tennpluggen og feste til tennpluggen. Fest skralle til kontakten og fjern tennpluggen ved å spy skrallen mot klokken.

3 Skru compressoion måleren inn i hullet der tennpluggen kom ut. Skru den på med fingrene, for hånd bare.

4 Få inn i bilen og snu motoren tre ganger. Motoren vil ikke starte fordi coil ledningen er av.

5 Klatre tilbake ut av bilen og lese av måleren. Skriv ned nummeret. Hvis måleren er slått sidelengs, skru det og ta det av; nålen skal være låst på det høyeste trykket lesing. Skru tennpluggen tilbake og utlignet til tennpluggen tilbake på.

6 Flytt til alle de påfølgende sylindere, fjerne tennplugg ledninger og tennplugger, sjekke trykket og deretter erstatte tennplugger én etter én. En sunn motor ventil avlesning er 180 psi på måleren. Hvis sylinderen er innenfor 20 psi av denne lesningen ikke bekymre deg for det. Hvis trykket faller betydelig under 180 psi, kanskje du har en dårlig ventil.

Hint

  • Ikke ta på slutten av noen av ledningene hvis du bruker en assistent til å dra motoren over. Du kunne lide et alvorlig sjokk.