Hvordan velge Hva telefonen er bra for deg

Hvordan velge Hva telefonen er bra for deg


Mobiltelefon selskaper er i stadig endring sine priser, og de er også i endring hvilke typer telefoner som fungerer med sine nettverk. Derfor må du finne en telefon som både oppfyller dine behov og er tilgjengelig fra din mobiltelefon leverandøren.

Bruksanvisning

Hvordan velge Hva telefonen er bra for deg

1 Først må du bestemme på en mobiltelefon selskapet. Denne avgjørelsen bør være basert på pris, dekning nettverk, og statister (web-tjeneste, e-post, i nettverk gratis samtaler, tekstmeldinger, og langdistanse). Du vil ha en mobiltelefon leverandør som er pålitelig, har god dekning i ditt område (så vel som til områder du ofte reiser), og tilbyr et bredt utvalg av mobiltelefoner.

2 Når du bestemmer deg på en mobiltelefon selskapet, må du velge en telefon. Du må angi et budsjett for deg selv og bestemme hvor mye du ønsker å tilbringe ut av lommen på en ny telefon, samt hvor mye du har råd til å betale for en månedlig servcie regning. Hvis du registrerer deg som ny kunde, kan du vanligvis få gode tilbud på nye telefoner og må betale svært lite ut av lommen så lenge du signere en eller to-års kontrakt med mobiltelefon selskapet.

3 Neste, tenk på hva du vil i en mobiltelefon. Har du behov for internettilgang, et kamera, videofunksjonalitet, texting, eller en MP3-spiller? Ønsker du en flip, sklie, eller bar telefon? Å vite hva du trenger og / eller ønsker i en telefon vil hjelpe innskrenke dine valg.

4 Etter valgene har blitt snevret ned litt, det gjør det mye enklere å velge en enkelt telefon. Jeg foreslår at du kommer til telefonselskapet butikken og se på telefonen i person, heller enn å gjøre en avgjørelse på internett. Dette vil hjelpe deg å avgjøre størrelse, holdbarhet og føle på telefonen.

5 Til slutt, gjør noen undersøkelser på nettet og snakke med andre mennesker i hoved mobiltelefon området for å finne ut hvilke telefoner beholde det beste signalet. Selv om du har samme leverandør som en venn eller et familiemedlem, noen ganger den typen telefon vil avgjøre hvem som har flere signal barer i huset ditt. Dette vil hjelpe deg å velge et merke som fungerer godt i ditt område.

Hint

  • Gjør din forskning på nettet for å få et budsjett, og finne en mobiltelefon selskapet.
  • Gå til en fysisk butikk for å velge den telefonen slik at du virkelig kan se hva du får.
  • Les deg opp på en bestemt type telefon før du kjøper den. Sørg for at det er pålitelig og har ikke forferdelig rangeringer fra brukere som allerede har kjøpt en.