Hvordan velge din egen Cell-Phone Number

Hvordan velge din egen Cell-Phone Number


Cell-telefonnumre ikke bare koble brukere med venner og slektninger, men også fungere som kontaktpunkt for bedrifter, leger og andre tjenester for å komme i kontakt med brukerne. Å ha et tall som er lett å huske lar brukeren dele tallet fra minnet uten å måtte strekke seg etter en adressebok eller visittkort. Mens de fleste celle-telefon tjenesteleverandører ikke tillater kundene å velge fra en lang liste med tall, vil en kundebehandler vanligvis tilbyr et lite utvalg av antall alternativer. En annen idé er å registrere deg med en tredjeparts tjeneste, for eksempel Google Voice, som tillater mer tilpasning. Nummeret kan deretter bli videresendt til din mobiltelefon.

Bruksanvisning

Cell-Phone Carrier

1 Ring mobiltelefonleverandøren du ønsker å bruke for tjenesten. Følg instruksjonene for å legge til en ny linje. Vent på vent for en kundebehandler.

2 Gi din personlige informasjon til representant, inkludert navn, telefonnummer, adresse og personnummer, om ønskelig. Fortell henne hva telefonen du ønsker å kjøpe for tjenesten. Spør representant til å forklare i detalj abonnement og priser. Velg tjenesten plan som best dekker dine behov og budsjett.

3 Fortell representanten at du ønsker å velge mellom flere telefonnumre. Vent til representant til å fylle tallene. Skriv ned telefonnumrene som representant sier dem. Gjennomgå tall og velge det som passer best til din smak. Informer representant for ditt valg. Noter det nye telefonnummeret. Gi faktureringsinformasjon. Tillat to til tre dager for den nye mobiltelefonen til å ankomme.

Google Voice

4 Logg inn på din Google-konto. Registrere en konto hvis du ikke allerede har en. Klikk på "Mer" i øvre venstre side av skjermen. Rull ned og velg "Voice" fra listen over alternativer.

5 Velg nummeret ditt ved å skrive inn retningsnummeret du foretrekker, og nummeret eller uttrykket du ønsker å inkludere i celle-telefonnummer. Fortsett å klikke på "Next" til du finner nummeret du liker best. Kryss av sirkelen ved siden av ønsket nummer og klikk på "fortsett". Systemet vil reservere ditt nummer. Skriv inn en PIN-kode og bekreft det i neste boks. Les gjennom Google Voice vilkår for bruk. Sjekk at boksen erkjenne at du er enig. Klikk på "Continue" og fyll inn noen ekstra nødvendig informasjon.

6 Gå til "Phones" fanen i kontoen din og klikk på "Legg Phone" -knappen. Tast inn telefonnummeret til din mobiltelefon. Klikk på "Lagre". Dette gjør at det nye telefonnummeret for å bli videresendt til din mobiltelefon.

Hint

  • Google Voice er en gratis tjeneste.
  • Før du registrerer deg for ny mobiltelefon service, være sikker på at du forstår alle avgifter forbinder med kontoen.