Hvordan velge Blu Ray-mottakere

Hvordan velge Blu Ray-mottakere


Overgangen til høy definisjon (HD) videoapparater ble offisiell i 2009 da den amerikanske regjeringen mandat at alle fjernsynssending være i HD. Som mange, er du klar for å oppgradere din underholdningssenter nå at prisene på HD-utstyr er rimeligere. Blu-ray-mottaker beskriver en klasse av produkter som integrerer både Blu-ray-spiller og HD-mottaker til et komplett system. Dette enkelt stykke utstyr kan drive surround høyttalere og bytte mellom andre videokilder som kabel eller satellittsystemer.

Fordeler og ulemper

Blu-ray-mottakere lover en lavere pris for en "alt-i-ett" pakke enn kanskje brukt på å kjøpe Blu-ray-spiller og HD-mottaker separat. Selv om dette har en klar fordel, være klar over en viktig ulempe å kjøpe et integrert system: Hvis det oppstår et problem med Blu-ray-spiller, må du sende tilbake hele systemet for service, og du har ingen mulighet til å se vanlige HD-programmering.

Budsjett

Som med all annen teknologi, er himmelen grensen på hva du kan bruke. Blu-ray-mottaker tilbud er foreløpig ganske begrenset. Prisene kan variere mellom $ 600 og $ 1750. Bruker mer penger får du bedre bilde og lydkvalitet med mer kraft kapasitet fra lydkomponenter.

Samsung HT-BD1250

Hvis Internett videotjenester som Blockbuster eller Netflix er viktig, bør du vurdere en Blu-Ray-mottaker modell som Samsung HT-BD1250. Beskjedent priset rundt $ 600, den BD1250 har alt du trenger rett ut av esken, med seks surround høyttalere inkludert. Innebygd Internett-tilkobling kan du få tilgang til Blockbuster, Netflix, Pandora og YouTube. Enheten har også en dock for iPod eller iPhone og en USB-port for å spille av MP3-filer eller digitale bilder. Ulempen til Samsung modellen er mangelen på ekstra HDMI-innganger slik at du kan koble andre HD-enheter inn i enheten.

Sony BDV-E500

I $ 700 prisklasse, mangler Sony BDV-E500 innebygd i Internet streaming-tjenester, men omfatter flere inngangsalternativer for andre video- og lydenheter, samt en AM / FM-tuner for radiomottak. I likhet med Samsung HT-BD1250, inkluderer Sony BDV-E500 høyttalere og BD-Live-evner. Singelen største fordelen for mange vil være E500 trådløse surround lyd evner, noe som eliminerer behovet for å kjøre høyttalerkablene til hver av de seks høyttalere.

Denon S-5BD

Denon S-5BD for no-innehar-sperret ytelse i en kombinasjon Blu-ray-spiller mottaker pakke, og tilbyr mer som en mottaker enn Sony eller Samsung-modeller, med tre HDMI-inngangsporter for flere HD video-enheter, audiofile kvalitet digital lyd behandling og evnen til å styre to helt forskjellige hjemmekino soner med den samme enhet. Denne fleksibiliteten kommer til en pris, men koster omtrent dobbelt så mye som de tidligere nevnte enhetene. Høyttalere er ikke inkludert.