Hvordan unjam en 2002 Ford F-150 CD-spiller

Hvordan unjam en 2002 Ford F-150 CD-spiller


Siden slutten av 1990-tallet, har Ford biler av alle forskjellige fabrikater og modeller blitt utstyrt med CD-spiller systemer. På lastebiler som 2002 F-150, disse CD-spillere arbeide med en plate av gangen. Hvis platen blir sittende fast i spilleren, kan systemet slutter å fungere. Du kan forsøke å fjerne CD med en rekke enkle metoder, uten å skade platen eller spilleren.

Bruksanvisning

1 Trykk og hold "Eject" -knappen på systemet for å forsøke å tvinge platen ut i løpet av de første to til tre minutter. Du kan også gjøre dette mens du slår maskinen av og på med "Power" knappen.

2 Trykk på den lille sorte "Reset" -knappen på forsiden av spilleren. Denne knappen er et innrykk på nedre høyre side av spilleren ansiktet, og må trykkes med en binders eller penn.

3 Fjern ansiktet til spilleren ved hjelp av skruene på hjørnene og forsøke å ta tak i platen som mer av spilleren er utsatt.

4 Sett kanten av en tom plate i spilleren for å forsøke å presse fast CD opp i mate spor. Gjør dette når du holder på "Eject" -knappen for å få CD ut.