Hvordan Test Car Paint

Hvordan Test Car Paint


Hvis du noen gang har hatt en ripe i bilens maling jobb, har du sannsynligvis ansett retusjering det selv. Men for å gjøre en god jobb med dette, må du matche fargen nøyaktig. Testing av bilen male ut først før du gjør full retusjering jobben kan spare deg for mye forverring - og penger. Heldigvis testing billakk er veldig grei, og tar ikke mye tid.

Bruksanvisning

1 Kjøpe touch-up maling passer for bilens farge.

2 Vask og rens bilen grundig. Du kan også velge å voks bilen, i tillegg til en enkel vask med bilshampo.

3 Velg et skjult område på bilen. Dette er det området du skal teste maling på, så vil du ønsker å sørge for at det ikke er veldig synlig.

4 Påfør touch-up maling til testområdet. Følg instruksjonene på touch-up maling for å finne ut hvordan du bruker den. La det tørke godt.

5 Kontroller at fargen og glans matcher opp til bilens originale maling jobb. I så fall kan du bruke touch-up maling på noen synlige riper.

Hint

  • Vær forsiktig når du kjøper touch-up maling. Se alltid bilens fargekode når du velger maling: denne koden vil enten være i bilens dokumentasjon eller oppført på et klistremerke på innsiden dørkarmen.
  • Alternativt kan du bruke tjenester som PaintScratch.com, som hjelper deg med å finne bilens fargekode basert på bilen året, modell og gjøre.