Hvordan Trygg bytte redskaper på Traktor & Heavy Equipment

Redskaper for traktorer og tungt utstyr kan inneholde bush-griser, klipperen dekk, disker, ploger, boks skrapere, post-hulls graveredskap og ulike andre typer redskaper. De fleste alle traktorredskaper kommer med en tre-punkts festesystem. De tre-punkts festesystem er designet for traktoren for å koble til implementere i tre ulike områder - i de to nederste svaie barer og en øvre justerbare stabilisatorstag. De runde endene av traktorens trepunkts festesystem er designet for å passe studs av redskapet er tre-punkts festesystem.

Bruksanvisning

1 Tilbake traktoren eller tungt utstyr opp til redskapet som kommer til å bli koblet opp til tre-punkts stikk. Manøvrere traktoren slik at den øvre justerbare stabilisatorstag og de to nederste svaie barer av traktoren er foret opp med øvre og nedre tilkoblinger av redskapet. La giret i revers og slå av motoren.

2 Inspiser tre-punktsopphenget på traktoren eller tungt utstyr og sørge for at hver enkelt komponent er matchet opp med øvre og nedre tilkoblinger på redskapet.

3 Plasser bremseklosser foran bakhjulene og bak bakhjulene for å hindre at utstyret rulle.

4 Fest den øvre justerbare stabilisatorstag av traktoren til øvre forbindelse stud av redskapet. Om nødvendig, bruk gummihammer for å trykke på slutten av stabilisatoren armen på redskapet stud. Når stabilisator bar har blitt skjøvet helt inn på tappen gjennomføre ved å skyve låsepinnen gjennom baksiden av piggen for å forhindre at stabilisatorlinjen fra å gli ut av tappen. Lukke sløyfen av låsepinnen rundt stud å låse pinnen til redskapet stud.

5 Hekt makt takeoff drivakselen av redskapet til kileakselen på baksiden av traktoren, hvis det er aktuelt. Match rillene av redskapet akselen opp med kilespor av traktoren akselen. Skyv kraftoverføringsakselen av redskapen på traktoren akselen til kraftoverføringsakselen låses på plass. Bruk gummihammer om nødvendig å trykke på slutten av kraftuttaket på akselen på traktoren. Inspiser for å sikre at kraftuttaket pinnen er låst til traktoren akselen ved å trekke tilbake på PTO.

6 Tørn motoren opp igjen og sette sendingen i fri. Bruk den hydrauliske løftespaken til å flytte den nedre sway bar ender på plass rett foran stud forbindelser av redskapet. De fleste alle tre-punktsopphenget redskaper har en stud tilkobling på hver side av redskapet. Den runde åpne enden av svaie barer vil passe direkte over implementere studs.

7 Flytt til baksiden av traktoren og skyv sway bars på stud tilkoblinger på hver side av redskapet. Bruk gummihammer om nødvendig å trykke svaie barer på stenderne. Skyv låsepinnen gjennom baksiden av tappen for å hindre gynging stolpene i å gli ut av stenderne. Lukke sløyfen av låsepinnen rundt stud å låse pinnen til redskapet stud.

8 Hev implementere ut av bakken med den hydrauliske løftespaken. Inspiser iverksette for å sikre at det er nivå, mens i luften. Bruk en justerbar rørtang på runden delen av den justerbare stabilisatorstag å justere redskapet før det er nivå: snu stabilisator bar klokken med rørtang for å heve implementere og mot klokken for å senke redskapet før det er nivå.

9 Inspiser alle låsepinner for å sikre at de er låst på plass. Senk redskapet ned på bakken med den hydrauliske løftespaken og slå av motoren. Sett giret i revers for å hindre at utstyret rulle og fjerne hjulklosser.