Hvordan ta bilder av Chickens

Hvordan ta bilder av Chickens


Fotografering dyr er en vanskelig oppgave, selv for profesjonelle fotografer. Fange det øyeblikket når dyret er vendt mot kamera, utføre en handling eller i en minneverdig positur må gjøres på dyrets tidsplan, derfor belysning og andre bildeelementer kan være ute av fotografens kontroll. Rask og skittish skapninger som kyllinger kan vise seg spesielt vanskelig, men tålmodighet og teknikk vil gi deg skarpe og minneverdige kylling bilder.

Bruksanvisning

1 Ta mange bilder. Kodak anbefaler å ta så mange bilder som mulig av motivet som skal sikre at du får at en spesiell skudd. Digitale kameraer tillate mange flere bilder som skal fanges per shoot enn et filmkamera.

2 Bruk en rask lukkertid for å fange øyeblikket uten uskarphet. DPhoto Journal anbefaler å bruke minst 1/500 lukkerhastighet ved fotografering av dyr. For å fange dyret i bevegelse, men uskarp bakgrunn, kan du bruke en lengre lukkertid og følg kylling med kameraet.

3 Fang kylling handlinger. Skyt bilder av kyllinger under en aktiv øyeblikk som fôring, løping eller slåss med hverandre. The New York Institute of Photography bemerker at bilder av et dyr sove eller stående rundt ikke vil være like spennende på grunn av manglende uttrykk.

4 Bruk blitsen. Ikke bare vil det fylle i skyggene skapt av sollyset som foreslått av DPhoto Journal, men New York Institute of Photography sier det vil gi en "catch-light" - en refleksjon i dyrets øyne som vil gi den en følelse av liv.