Hva gjør du når du har glemt iTouch passord?

Hva gjør du når du har glemt iTouch passord?


Hvis du eier en iPod Touch, kan du bruke passordet lås funksjonen for å hindre at andre får tilgang til informasjon eller filer ved å definere et hemmelig passord i "Systeminnstillinger" område av iPod Touch. IPod Touch støtter en enkel firesifret passord, samt en mer komplisert alfanumerisk passord. Men er det mer komplisert passordet ditt, jo mer sannsynlig at du kan glemme det.

Bakgrunn

Apple har bygget en sikkerhetsfunksjon i iPod Touch, iPad og iPhone som lar deg angi et passord, som Apple kaller et passord, for å forhindre at uautoriserte brukere får tilgang til enheten. Når du har angitt dette passordet, må du skrive det inn i din iPod Touch hver gang du våkner enheten eller slå den på. Hvis du ikke oppgir riktig passord, varsler iPod Touch deg.

Advarsel

Etter flere mislykkede forsøk, blir din iPod Touch deaktivert i ett minutt. Disse intervallene blir lengre jo oftere du ikke oppgir riktig passord før slutt, blir din iPod Touch helt deaktivert før du kobler den til datamaskinen med som sist du synkroniserte iPod Touch. I tillegg til dette, står du muligheten for å miste data som du har lagt til på iPod Touch etter forrige synkronisering når du glemmer passordet ditt.

Løsning

Hvis du kan koble din iTouch til datamaskinen som sist du synkroniserte det, kan du få tilgang når du glemmer koden. Først må du gjenopprette enheten til fabrikkinnstillingene. Så enten du gjenopprette iPod Touch fra en sikkerhetskopi som er lagret på datamaskinen eller synkronisert iTouch for å gjenopprette musikk, videoer, programmer og data.

stjålet utstyr

Hvis noen skulle stjele din iPod Touch, vil de være i stand til å bruke enheten selv om du har satt opp et passord ved å koble den til en annen datamaskin og gjenopprette enheten til fabrikkinnstillingene. Men når den er koblet til en annen datamaskin, iPod Touch sletter alle medier, programmer og innstillinger slik at en tyv ikke kan få tilgang til dine personlige data, kontoer, e-post eller annen sensitiv informasjon som iTouch redninger.