Hvordan ta av den bakre Rim på en Triumph ST

The Triumph ST er en moderne utgave av den eldre Triumph motorsykler laget i England på 1980-tallet. ST har mange designelementer hentet fra moderne gate motorsykler laget av Yamaha, Honda og Suzuki. Imidlertid er den bakre aksel ikke er festet til begge sider av svingarmen. I faktum, har Triumph ST en enkelt svingarm og akselen sikrer mot venstre side av motorsykkelen. Dette er et oppsett som ikke vanligvis sett på andre motorsykler.

Bruksanvisning

1 Plasser Triumph i gir med bakhjulet på bakken.

2 Plasser 46mm hylse på bolten som ligger i midten av sproket på venstre side av sykkelen. Den kontakten ikke sklir hele veien på bolten. I faktum, vil mindre enn halvparten av kontakten passer på mutteren.

3 Koble ½-tommers skralle driver til kontakten, og skyv breaker bar på slutten av sperrehåndtaket. Løsne bolten ved å dreie den en komplett rotasjon mot klokken. Ta av Ratchet og socket.

4 Plasser motorsykkelen på en motorsykkel jack stativ eller bord med et bakhjul dropout.

5 Fjern 46mm mutteren fra Triumph med pipe og skralle å slå mutteren ut.

6 Skyv bakdekket fremover, mot fronten av motorsykkelen. Fjern kjedet fra bakre tannhjul.

7 Plasser tuppen et stort Phillip skrutrekker mot enden av akselen på den side man fjernet mutteren fra. Drive akselen ut av hjulnavet ved bankende på enden av skrutrekkeren med en gummihammer. Pass på at du holder bakhjulet eller har noen holde bakhjulet til å holde den fra å falle som du pund akselen ut.