Hvordan spare Pictures til et MicroSD-kort når de allerede er på din Blackberry Curve

Hvordan spare Pictures til et MicroSD-kort når de allerede er på din Blackberry Curve


Blackberry Curve, som alle Blackberry-enheter, har en liten mengde internt minne som du kan bruke til å lagre mediefiler, for eksempel bilder og videoer. Når dette minnet går ut, vil enheten begynne å jobbe tregt. For å løse dette, flytte noen filer fra enheten. Hvis du har et microSD-minnekort installert, kan en enkel meny kommandoen du å flytte bildene til kortet.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Meny" -knappen på venstre side av styrekulen for å åpne hovedBlackBerry-menyen på Curve. Bla til "Media" -ikonet, som ser ut som en rull med film film, og velg den.

2 Bla til "Pictures" ikonet og velge det. Velg "Mine bilder" fra listen over alternativer.

3 Bla ned til "Enhetsminne" og velg den. En liste med miniatyrbilder av bilder i enhetsminnet vises.

4 Bla til bildet du vil flytte til minnekortet. Trykk på "Meny" -knappen for å få opp en pop-up menyen. Velg "Move" fra menyen. "Velg" boksen vil vises på skjermen.

5 Naviger til mappen der du vil flytte bildet. Mesteparten av tiden mediekortet vil være standardvalget, andre ganger du må trykke på "Meny" -knappen og velg "Up" for å få til minnekortet. Når du ser "eiendeler" og "Kontakt" mapper, er du på minnekortet. Trykk på "Meny" -tasten og velg "Flytt hit".