Hvordan soft reset Blackberrys å fjerne spionprogrammer

Hvordan soft reset Blackberrys å fjerne spionprogrammer


Spyware er programmer som overvåker din Internett-aktivitet, og noen ganger sender personlig informasjon til tredjepart. Disse programmene vanligvis treffer personlige datamaskiner, men smarttelefoner blir stadig mer målrettet som deres popularitet vokser. Blackberry er en populær telefon. Fjerne spionprogrammer fra enheten - uten å miste informasjon - krever en back-up og en gjenoppretting som skal utføres. Prosessen tar ikke lang tid, og kan fullt klar telefonen av uønskede programmer.

Bruksanvisning

Tilbake kopiere og gjenopprette Blackberry

1 Koble Blackberry til datamaskinen med den medfølgende USB-kabelen.

2 Åpne opp Blackberry Desktop Manager. Klikk på "Device" øverst til venstre i vinduet og deretter "Backup". Under "Backup", klikk sirkelen av "Custom", som åpner en liten sjekk-boksen vindu i det vinduet.

3 Velg alle filene du vil lagre. Ting du vil ønske å spare er "Address Book", "bokmerkene" "Kalender", "Custom Words Collection", "Meldinger", "MMS-meldinger", "Telefon samtalelogger", "Saved e-postmeldinger," "SMS meldinger "," Visual Voicemail meldinger "(hvis enheten er satt opp med Visual Voicemail), og andre data som du ikke vil miste. Innstillinger som "Alarminnstillinger" kan konfigureres på nytt når du fjerner enheten av spyware.

4 Velg et filnavn for back-up fil og en mappe. Standard er å lagre filen på din "Mine dokumenter" -mappen under en undermappe som heter "Blackberry" og "Blackberry Backup." Du kan beholde denne destinasjonen eller endre det. Klikk på "Backup" nederst i vinduet og vente på at prosessen fullføres.

5 Koble enheten fra datamaskinen. Trykk på menyknappen til venstre for styrekulen og finn "Options" -mappen. Klikk på "Alternativer", "Security Options" og "Generelle innstillinger". Trykk på menyknappen på nytt. På undermenyen som dukker opp ved å bla til og velge "Tørk Handheld." Du vil bli bedt med en advarsel og deretter bedt om å skrive "BLACK" inn i telefonen for å bekrefte at du ønsker å tørke den ren.

6 Koble telefonen til datamaskinen og åpne Desktop Manager. Klikk på "Device", "Restore", og velg filen du nettopp lagret. Klikk på sirkelen ved siden av "All enhetsdata og innstillinger" og klikk "Restore". Når du er ferdig, har du tørket den håndholdte ren uten å miste personlige data. Alle uønskede programmer har blitt fjernet. Du må gå gjennom og tilbakestille ulike personlige innstillinger, men ellers all spyware er fjernet.

Hint

  • Kontroller at du har en back-up utført før tørke telefonen, ellers kan du miste alle dine personlige data.