Hvordan Smør Hood / Trunk Latch i en GMC Sierra

GMC Sierra, også kjent som Chevrolet Silverado, er en full størrelse pickup lastebil. For å holde dette arbeidet lastebil på fote igjen, må du holde opp med lastebilens grunnleggende vedlikehold. Hvis du eier en 1999 eller nyere GMC Sierra, smøre panseret låsen (ingen trunk) minst hver 5000 til 7000 miles.

Bruksanvisning

1 Samle utstyret du trenger for å smøre din GMC Sierra panseret låsen. Dette inkluderer WD-40, en spray litiumfett som Pyroil Hvit Lithium Grease, sandpapir og en ren klut eller fille. (GMC anbefaler at du bruker et litiumbasert glidemiddel,. Men kan silikon og grafitt-baserte smøremidler også få jobben gjort)

2 Trekk hetten låsen funnet under instrumentpanelet inni GMC Sierra. Deretter, gå til forsiden av kjøretøyet, kjøre fingrene under fronten av panseret og føler for panseret låsen. Skyv inn låsen, løft panseret på din GMC Sierra og sikre det, så det er trygt å arbeide under panseret.

3 Bruk fille for å fjerne all synlig smuss, søle og skitt. Sørg for at du rydde vekk eventuelle rester som har gjort sin vei inn låseenheten.

4 Unn panseret låsen montering av din GMC Sierra for rustskader. Rust kommer til å se ut som en appelsin, sennep eller brun skorpe. Bruk sandpapir eller en stålbørste for å fjerne rust. Bruk fast, men milde press. Spray området du nettopp pusset med WD-40 og tørk bort spruter.

5 Smør panseret låsen på din GMC Sierra ved hjelp av spray litium fett. Spray direkte inn i låseenheten, så vel som rundt kantene. Åpne og lukke panseret et par ganger for å teste låsen. Hvis det ser ut til å skrape, stick knirker deretter bruke en annen anvendelse av litium fett.

6 Gjenta disse prosedyrene så ofte som nødvendig for å holde denne sperren i forskriftsmessig stand. Selv om det ikke er en koffert låsen for å smøre, kan du bruke tilsvarende tiltak for å smøre bakluken låsen.