Hvordan erstatte en Honda Accord Fender

Fender på Honda Accord er plastdekselet på siden av av kroppen som dekker rammen mellom fremre støtfanger og døren. Honda tilbyr mange forskjellige typer erstatning fender som du kan sette på din Honda Accord. Du kommer til å trenge en skralle og socket satt til å fullføre denne jobben. Du vil også trenge å fjerne dekk, hjul og åpne panseret for å komme til boltene som fester fender til rammen av Honda Accord.

Bruksanvisning

1 Fjern festemutterne som holder forhjulet til rammen med dekk verktøyet. Løft fronten av Honda Accord med bil jack. Plasser bukker under Honda Accord på støtteskinner og senk Honda Accord på bukker. Fjerne dekket fra rammen. Åpne panseret.

2 Fjern festeskruene som holder fender til rammen i motorrommet med Ratchet og socket sett.

3 Ta av hjulbrønn fra hjulhuset med en skrutrekker. Fjern festeskruene som holder fender til rammen med skralle og socket. Trekk fender fra rammen.

4 Plasser den nye fender på Honda Accord og erstatte festeboltene til deres tilsvarende vent. Stram til boltene med skralle og socket.

5 Skift dekk til rammen og nøtter til dekket. Senk Honda Accord til bakken og stram til mutterne på dekk med dekk verktøyet.