Hvordan slette sanger av en iPod Nano Uten Sync

Hvordan slette sanger av en iPod Nano Uten Sync


IPod Nano er en versjon av den populære mediespilleren fra Apple, som gjør det mulig for brukere å nyte musikk, bilder, spill og mye mer. For å administrere musikk på iPod Nano, må du bruke iTunes-programvaren. iTunes lar også brukere til å synkronisere iPod Nano med all musikk som er lagt til eller slettet fra iTunes-biblioteket. Du kan imidlertid slå av synkroniseringsfunksjonen når som helst og manuelt legge til eller slette musikk.

Bruksanvisning

1 Koble iPod til datamaskinen ved hjelp av USB-kontakten og deretter åpne iTunes-programmet på datamaskinen.

2 Klikk på "iPod Nano" alternativet for "Source" -listen. Klikk på "Options" -knappen, og klikk deretter på "Musikk" alternativet.

3 Klikk på boksen ved siden av "håndtering av spor og spillelister manuelt" feltet, slik at det er valgt. Klikk på "Apply".

4 Klikk på "Musikk" alternativet under iPod-mappen i venstre navigasjonsruten. Finn sangen eller sangene du vil slette fra din iPod Nano.

5 Høyreklikk på sangen du vil slette, og klikk deretter på alternativet "Slett". Klikk på "OK" -knappen for å være enige om at du ønsker å fjerne sangen permanent fra iPod.