Hvordan å programmere en 2005 Audi S4 Homelink

Hvordan å programmere en 2005 Audi S4 Homelink


2005-versjonen av Audi S4 er blant de mange biler produsert av produsenten som kan utstyres med en konsoll eksternt system. Denne on-board system kan installeres med et Homelink sender som kan programmeres til å styre garasjeporten. Dette universelle åpneren kan programmeres på bare minutter fra førersetet og vil arbeide med nesten alle merker av portåpneren.

Bruksanvisning

1 Sitt i førersetet på din Audi med garasje fjernkontrollen og trykk og hold de to ytre knappene på Audi Homelink-systemet i bilen. The Homelink systemet er plassert på midtkonsollen; de to ytre knappene vil være den første og tredje av tre knapper på konsollen.

2 Slipp knappene når LED lyset på Homelink systemet begynner å blinke og hold garasje fjern 2 inches bort fra Homelink systemet.

3 Hold "Open" knappen på garasje fjern mens du trykker på knappen på Homelink system som du vil programmere. Hold begge knappene til LED-lampen på Homelink systemet begynner å blinke raskere enn utgivelse.

4 Trykk og hold "Trained" knappen på Homelink system og slipp knappen når LED-lampen slutter å blinke. Dette vil ende programmeringssekvensen.