Hvordan slå i en GM Lease Vehicle

Hvordan slå i en GM Lease Vehicle


Når leieavtalen for General Motors kjøretøy slutt, må du slå i bilen til General Motors Acceptance Corporation. Vanligvis, på slutten av leieavtalen, kan du slå i bilen og kjøpe en ny eller registrere deg for en ny leieavtale. Du kan også bare returnere bilen og gå bort eller kjøpe bilen. Før du slår på bilen din, er det et par ting du må gjøre før du besøker en GM forhandler for å sørge for at du går bort uten ytterligere forpliktelser.

Bruksanvisning

1 Inspiser bilen for overdreven slitasje før du slår i bilen. Du vil finne den nøyaktige definisjonen av overdreven slitasje i bestemte leieavtale. Leieavtalen vil skissere alle deler som kan medføre kostnader hvis ikke fast eller erstattet på turn-in. Hvis du ikke planlegger å reparere bilen på egen hånd, vil GMAC fakturere deg for eventuelle ødelagte eller slitte deler, som beskrevet i leieavtalen.

2 Se på din kilometerteller og registrere kjørelengde på bilen. Sammenlign dette med kjørelengde tildelt i leieavtalen. Eventuelle overskytende kjørelengde vil medføre kostnader ved turn-in. Lease vil skissere de totale kostnadene per mil.

3 Ring GM forhandler og planlegge en avtale for å levere inn bilen.

4 Besøk forhandleren på den tiden og datoen som er angitt. Ta med alle nødvendige dokumenter og elementer med deg og sørge for at du har fullført "kilometerteller Statement" gitt av forhandler, for å dokumentere bilens nåværende kjørelengde.

5 Ring GMAC på 800-200-4622 og informere representanten for navnet og plasseringen av forhandleren der du kom tilbake bilen.

Hint

  • Hvis du har noen skader på kjøretøyet, for eksempel en sprukket frontrute eller kroppsskader, er det vanligvis billigere å oppfordre sitater og reparere skaden før du slår i bilen. GMAC vanligvis vil kreve full retail priser for å finne skader eller erstatte deler.
  • Hvis du ikke klarer å slå i noe tilleggsutstyr som ble utstedt med bilen, for eksempel navigasjonssystemer, DVD eller CD-spillere, hodetelefoner eller last dekker, vil GMAC sende deg en regning for de manglende elementene.