Hvordan slå av lyset i en Jeep etter at dørene har blitt fjernet

En Jeep bruker innvendig lys som aktiveres av et relé system. Når dørene er lukket, er den elektriske kretsen brutt ved døren presser mot en nål på dørkarmen, og lysene går ut. Når døren åpnes, som pin går for å lukke kretsen slik at lysene til å gå videre. Dessverre, når du fjerner døren, den mekanismen som lysene går ut nå også fjernet. Du har et par alternativer for å skru av lyset når dørene på en Jeep har blitt fjernet.

Bruksanvisning

1 Koble den negative kabelen fra batteriet. Hvis du skal jobbe på bilen din, kan du koble fra batteriet. Selvfølgelig, dette vil ikke hjelpe deg hvis du trenger å kjøre det, men det vil slå ut lysene. Løsne kabelklemmen på kabelen kjører til den negative batteripolen og trekk vaier utenfor terminalen.

2 Lim pinnen i døren lukket. Tappen, som vanligvis er plassert på baksiden av dørkarmen nær setebeltet festet, kan bli permanent limt, ved anvendelse av epoksy eller super lim, slik at kretsen er permanent brutt. Lysene slukkes og holde av, men det er ikke lett å snu denne prosedyren hvis du noen gang vil lysene til å komme på igjen.

3 Fjern sikringen for interiør lysene. Dette vil slå av alle de indre lys. Åpne sikringsboksen under rattet og fjern sikringen for interiør lysene ved hjelp av diagrammet på undersiden av sikringsdekselet for å finne riktig sikring. Bruk sikringen avtrekker i sikringsboksen for å fjerne sikringen. Denne metoden er reversibel og er lettest å utføre.