Hvordan Skyll en Auto Transmission

Hvordan Skyll en Auto Transmission


En måte å endre overføring væske er å fjerne renne pannen og la det renne ut. Dette etterlater væsken i overføring og momentomformer som ikke kan dreneres ut sammen med det normale "drain og fyll" prosedyre. Spyling overføring med nytt fluid tillater alle de gamle væsken i normalt utilgjengelige områder for å bli skjøvet ut og erstattes.

Bruksanvisning

1 Løft fronten av bilen med et gulv jack og støtte kjøretøyet med jack stands. Sett på parkeringsbremsen og plasser bremseklosser på bakhjulene.

2 Sett en stor renne pannen under overføringen oljekjøler. Koble væske kjøligere linjer linjer med frakoblings verktøyet. Direkte disse linjene mot dreneringssumpen.

3 Ta ut peilepinnen og plasser en trakt inne i hullet. Være forberedt på å legge til overføring væske for å fylle hullet med en hastighet av fluidet som pumpes ut av transmisjonsoljekjøleren linjer og inn i dreneringssumpen.

4 Har en partner å starte motoren. Transmisjonen vil begynne å pumpe fluid ut av linjene. Legg overføring væske i samme takt som væsken som pumpes ut. Når væsken fargen lysere eller når den totale kapasiteten på overføring har blitt byttet ut, slå av motoren.

5 Fest girolje kjøligere linjer. Senk bilen til bakken.

6 Kontroller væskenivået som skissert av brukerveiledningen. Inspiser overføring, oljekjøler og linjer for eventuelle lekkasjer.

Hint

  • Sende spyler bør gjøres etter at normal "tømme og fylle" prosedyre, som gir deg en sjanse til å erstatte filteret og ren både innvendig overføring pannen og magneten i overføringen.
  • Fyll aldri overføringen. Dette kan plassere en enorm mengde stress på overføring, noe som resulterer i tidlig svikt.