Hvordan skjul bak bremsekalipere

Hvordan skjul bak bremsekalipere


Under prosessen med å endre skivebremser på alle kjøretøytypen, må du komprimere eller kollapse bremsekalippernes. Bremsekalippernes er stempel i sentrum av bremsekalippernes monteringsbrakett. Bøylen er mekanismen ansvarlig for bruk av bremser til hjulet. Når bremsepedalen trykkes inn, trykket i bremseslanger presser bøylen mot bremseklossene og i sin tur slipe de mot rotoren å bremse ned bilen.

Bruksanvisning

1 Løsne alle lug nuts på bakhjulene med dekk jern. Plasser tre blokker foran forhjulene for å holde bilen i å rulle.

2 Plasser jekken under bakakselen på bilen og heve det før dekkene er av av bakken. Sett bukker under bakakselen for støtte. Fjern dekket.

3 Fjern de to boltene som holder bremsekalippernes festebrakett på rotoren, med pipenøkkel. Monteringsbraketten er halvmåne formet metall braketten på rotoren som er avdekket når du tar av dekket.

4 Sjekk for å se om det er et spor på tvers av caliper sylinder. Hvis det er et spor, må du bruke komprimering verktøyet. Hvis det ikke er noen spor, må du bruke C-klemmen. Begge verktøyene arbeide på samme måte, men kompresjons verktøyet har en spesiell tilknytning til rotere mens komprimering.

5 Plasser den stasjonære enden av verktøyet mot baksiden av monteringsbraketten og den bevegelige delen mot bøylen sylinderen. Komprimer ved å trekke verktøyet inntil bøylen er i flukt med undersiden av braketten.