Hvordan sjekke Smart Load Balance

Hvordan sjekke Smart Load Balance


Smart Communications, også kjent som SMART, er en Filippinene-baserte trådløse tjenester som gir internasjonale forhåndsbetalt og portofritt mobiltelefon planer, mobilt internett, tekstmeldinger, multimediemeldinger og trådløst bredbånd. Det er noen praktiske måter å sjekke din mobiltelefon Smart Load balanse. De varierer i henhold til kontoplan og preferanser.

Bruksanvisning

Sjekk din Smart Load Balance

1 Lag og registrere en konto hos Smart registrering og kontosiden på www.smart.com.ph/connect. Klikk på registrer knappen og følg instruksjonene for å opprette en konto, eller logg inn hvis du allerede har en konto.

2 Naviger til SMART MENY på din mobiltelefon. Velg "Buddy Balance" alternativet. Vent til en tekst som vil omfatte balansen. Merk at dette alternativet gjelder bare for Smart Buddy og Talk 'N Tekst abonnenter.

3 Send en SMS til 214. I kroppen av teksten inkludere "? 1515" (uten anførselstegn). Trykk på "send" og vent til saldoen informasjon sendes tilbake via tekst. Merk at det å sende en SMS til 214 gjelder bare for Smart Buddy og Talk 'N Tekst abonnenter.

4 Send en SMS til 211. Skriv "Bill?" (Uten anførselstegn) i hoveddelen av teksten. Trykk på "send" og vent til saldoen informasjon sendes tilbake via tekst. Merk at det å sende en SMS til 211 gjelder bare for Smart gull og gull Lite portofritt abonnenter.