Hvordan koble en Dell datamaskin til en TV

Hvordan koble en Dell datamaskin til en TV


Dell-datamaskiner, både bærbare og stasjonære maskiner, er utstyrt med en video port for å trekke opp en ekstern skjerm. Denne VGA (Video Graphics Array) port inneholder 15 hull som forbinder med de 15 metallkontaktene inne en VGA-kabel plugg. Dell-maskiner kan også kobles til en TV i stedet for en skjerm ved hjelp av en adapter som konverterer VGA til en S-videokontakt, en vanlig type tilkobling på mai fjernsynsapparater. Adapteren er tilgjengelig på elektronikk og datamaskiner butikker.

Bruksanvisning

1 Plugg i den ene enden av S-videokabelen inn i kontakten på tilkoblingspanelet på TV. Det er nesten alltid merket "S-video", men hvis ikke, se etter runde kontakten med fire små pin-hull i midten og et hakk på den ene kanten. Linje opp metallpinnene i S-video plugg med de fire hullene.

2 Fest den andre enden av kabelen til S-video-kontakten på adapteren.

3 Koble VGA-kabelen fra kontakten på adapteren til videoutgangen på baksiden av Dell desktop tårnet eller den bakre kanten av en Dell laptop.

4 Vri låseknottene på hver side av VGA plugger med klokken for å holde kabelen på plass.

5 Trykk på "Fn" -tasten (funksjon) og "F8" tasten på en laptop-tastatur Dell samtidig for å slå av den innebygde skjermen mens den er koblet til TV-en, om ønskelig.

Hint

  • Noen Dell-datamaskiner, hovedsakelig bærbare datamaskiner, er utstyrt med en S-videokontakt. Disse maskinene kan kobles direkte til en TV med en S-videokabel. Det er ikke behov for en adapter eller VGA-kabel.